FOTO/ U Sarajevu potpisali trogodišnji ugovor o sponzorstvu

'Čast mi je biti dio ove kompanije': Miralem Pjanić postao ambasador Raiffeisen brenda

Biznis Klub07.10.19, 18:30h

 'Čast mi je biti dio ove kompanije': Miralem Pjanić postao ambasador Raiffeisen brenda
Čast mi je sarađivati s kompanijom koja ostvaruje odlične poslovne rezultate i koja je veoma aktivna na polju društvene odgovornosti, rekao je Pjanić

 

Bh. fudbalski reprezentativac Miralem Pjanić i predsjednik Uprave Raiffeisen banke u BiH Karlheinz Dobnigg potpisali su danas u Sarajevu trogodišnji ugovor o sponzorstvu.

 

raiffeisen-banka-pjanic

 

Dobnigg je tom prilikom izjavio da Pjanić kao njihov budući ambasador predstavlja sve one vrijednosti za koje se i Raiffeisen zalaže, te da je njegov odabir bio logičan za njih.

 

raiffeisen-banka

 

- Pjanić je svoju svjetski uspješnu karijeru gradio korak po korak na osnovu svog truda, rada, zalaganja i talenta, te iza sebe ima inspirativni put i kulturne vrijednosti koje se poklapaju s principima kojima se rukovodima u našem poslovanju - rekao je Dobnigg.

 

miralem-pjanic-raiffeisen-banka

 

Pjanić je istakao da je veoma sretan zbog uspostavljanja saradnje s jednim od najvećih brendova u BiH.

 

- Čast mi je sarađivati s kompanijom koja ostvaruje odlične poslovne rezultate i koja je veoma aktivna na polju društvene odgovornosti - naveo je Pjanić.

 

miralem-pjanic

 

Direktorica Marketinga i korporativnih komunikacija i upravljanja održivošću u Raiffeisen banci Belma Hadžiomerović naglasila je da će saradnja s Miralemom Pjanićem doprinijeti još većoj vidljivosti Raiffeisen brenda i dodatno približiti njihove usluge klijentima.

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook