Foto/ Prepirka koja zabavlja javnost

Miroslav Škoro brutalno odgovorio Vučiću: Bolje biti 'pjevač ili bilo što već' nego dostavljač kod ratnog zločinca!

Front25.09.19, 11:08h

Miroslav Škoro brutalno odgovorio Vučiću: Bolje biti 'pjevač ili bilo što već' nego dostavljač kod ratnog zločinca!
Meni ne trebaju knjige iz psihologije da bih analizirao Vučića. Dovoljno je pogledati činjenice iz prošlosti, a među njima i fotografije

 

Predsjednički kandidat u Hrvatskoj Miroslav Škoro odgovorio je na Facebooku srbijanskom predsjedniku Aleksandru Vučiću na prozivke koje mu je uputio, piše Jutarnji.hr.

 

- Čujem da mi je “veliki državnik” Vučić poručio kao “ pjevaču ili što li već” da pročitam knjige iz psihologije, u kojima ću vidjeti da “o budućnosti uvijek pričaju oni kojima je prošlost čista, a inače o budućnosti najmanje pričaju i na prošlost se vraćaju oni kojima je savjest nemirna i koji imaju nešto za oprati iz prošlosti”.

 

Meni ne trebaju knjige iz psihologije da bih analizirao Vučića. Dovoljno je pogledati činjenice iz prošlosti, a među njima i fotografije. One uvijek govore više od tisuću riječi. A zaključak koji se nakon ove fotografije nameće, samo je jedan- bolje biti "pjevač ili bilo što već" nego dostavljač kod ratnog zločinca, napisao je Škoro priloživši uz poruku fotografiju Tome Nikolića, Vojislava Šešelja i Aleksandra Vučića.

 

Podsjetimo, Vučić je, ocjene i poruke predsjedničkog kandidata Miroslava Škore o prošlosti i budućnosti, rekao kako "tom pjevaču ili što li je već", želi poručiti da pročita knjige iz psihologije i vidjet će da "o budućnosti uvijek pričaju oni kojima je prošlost čista, a inače o budućnosti najmanje pričaju i na prošlost se vraćaju oni kojima je savjest nemirna i koji imaju nešto za oprati iz prošlosti".

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još