Problemi za lidera SNSD

NATO vježba na Manjači novi je debakl Dodika: Vučić ga proglasio kao opasnost za ekonomiju i ugled Srbije

Front24.09.19, 11:05h

NATO vježba na Manjači novi je debakl Dodika: Vučić ga proglasio kao opasnost za ekonomiju i ugled Srbije
NATO vježbe u entitetu RS dolaze nakon anti-NATO propagande Milorada Dodika i prošlogodišnjih prijetnji da NATO ne može uraditi vježbe na prostoru RS

 

Građanski savez (GS) smatra da Dodik svečanim postrojavanjem jedinice MUP RS pokušava propast sa sastanka u Beogradu kod Vučića i NATO vježbe u entitetu RS na planini Manjači staviti u drugi plan.

 

- Naime, rezultat sastanka u Beogradu je da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić označio Milorada Dodika kao osobu koja je opasnost za ekonomiju i ugled Srbije na međunarodnom planu, a NATO vježbe u entitetu RS dolaze nakon anti-NATO propagande Milorada Dodika i prošlogodišnjih prijetnji da NATO ne može uraditi vježbe na prostoru RS.

 

Stoga, mi u GS smatramo da je politika konflikta i neizvjesnosti koju vodi Milorad Dodik i kriminalni krugovi oko Dodika doživjela potpuni krah i ide prema potpunoj izolaciji kako na unutrašnjem tako i na međunarodnom planu - saopšteno je iz Građanskog saveza.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 57

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još