VELIKO VESELJE TRESE CRNU GORU, MEĐU GOSTIMA I HARI MATA HARI

Milo Đukanović ženi sina jedinca: Blažo se ludo zaljubio u lijepu Srpkinju, valjda svadba neće krenuti 'po zlu'?!

Zabava21.09.19, 18:15h

Milo Đukanović ženi sina jedinca: Blažo se ludo zaljubio u lijepu Srpkinju, valjda svadba neće krenuti 'po zlu'?!
Na veselje su došli i bh. muzičar Hari Mata Hari, kao i ambasador Crne Gore u Srbiji Branislav Mićunović te Radmila Vojvodić

 

 

Predsjednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović danas ženi sina jedinca Blaža. Portal Srpsko ujedinjenje saznaje da je nevjesta iz Mahale, iz Zete, od bratstva Popovića koji važe za Srbe.

 

milena-popovic


Vjenčanje mladenaca koji su u dugogodišnjoj vezi zakazano je u hotelskom kompleksu Sveti Stefan. Đukanoviće, Popoviće i zvanice zabavljaće regionalne muzičke zvijezde sa ey-jugoslovenskog prostora.

 
Mediji u regionu su već spekulisali da mlađi Đukanović namjerava da se oženi u stoljetnom Miločerskom parku, kojim upravlja kompanija “Adriatic properties“ grčkog biznismena Petrosa Statisa.


Izvor portala Srpsko ujedinjenje iz redova DPS-a potvrdio je da je Milo Đulkanović vrlo precizno odabrao zvanice za ''svadbu vijeka'' iz redova te partije.


''Đukanović, kao svaki Katunjanin i Crnogorac, emotivno doživljava ovaj trenutak u životu svog nasljednika i ništa nije prepustio slučaju'', kaže izvor.


Prve fotografije sa svadbenog slavlja možete pogledati ovdje.

 

Kako javljaju Vijesti.me, među zvanicama su Ivan Brajović, koji je došao pod pratnjom, Vesko Barović, prof. dr Veselin Vukotić, biznismeni Vuk Rajković i Sava Grbović, bivši gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović, novinarka Ljiljana Blagojević, Zoran i Vukica Jelić, Daliborka Pejović, Žarko Burić, Goran Sito Rakočević, Danilo Dano Petrović, Dejan Savićević, Miroslav Ivanišević, Petar Ivanović, Tarzan Milošević, Mevludin Nuhodžić, Zoran Pažin, Gavrilo Pajović, Dragan Brković, Dragan Bokan, Danijel Alibabić, Radenko Radojičić, Branimir Gvozdenović, Miodrag Vuković, Aleksandar Bogdanović, gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković.


A na veselje su došli i bh. muzičar Hari Mata Hari, kao i ambasador Crne Gore u Srbiji Branislav Mićunović te Radmila Vojvodić.


Inače, regionom je ovih dana odjeknula nesvakidašnja svadbena priča "Fijasko na svadbi u Crnoj Gori: Porodice zaratile kad je prija naručila srpsku pjesmu, brak pukao nakon tri sata", jer se politika uvukla tamo gdje joj mjesto nije. Svi se nadaju da će svadbeno veselje Đukanovića i Popovića imati posve drugačiju priču... Pa nek' je mladencima sretno! 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još