VIDEO/ policija upala u stan dunje ilić

Bivša pjevačica i stanovnica Sarajeva bez svijesti prebačena u bolnicu: Ljekari joj se bore za život, strašno šta je učinila!

Showbizz20.09.19, 16:32h

Bivša pjevačica i stanovnica Sarajeva bez svijesti prebačena u bolnicu: Ljekari joj se bore za život, strašno šta je učinila!
Dunja je, prema posljednjim saznanjima, u nesvjesnom stanju... Očajnom činu prethodio je jezivi video koji je pjevačica snimila i objavila na društvenim mrežama

 

  

 

Nekadašnja pjevačica Dunja Ilić objavila je u toku noći potresan video u kojem je najavila da će da se ubije, te da je popila dozu lijekova. Dunja, koja se više ne bavi muzikom, a posljednjih godina živi u Napulju, rekla je između ostalog, kako je zlostavljana od pete godine.


– Molim vas slušajte me, ne pričam sra**, ne pričam ovo da bih bila u centru pažnje, meni to ne treba – rekla je Dunja odmah na početku videa i nastavila:


– Ja ću da umrem kroz sat vremena, nisam trenutno ni na čemu, ni u depresiji. Moj život vuče mnogo više od toga. Ja sam zlostavljana od svoje pete godine – dodala je ona i rekla:


– Ja nemam razloga da lažem, jer ću biti mrtva poslije ovoga – govori Dunja u potresnom videu.


Odmah nakon što je nekadašnja pjevačica snimila uživo uključenje na Instagramu, redakcija Blica pokušala je da dođe do nje, ali je I alarmirala njene prijatelje kako bi joj pomogli, pozvali policiju ili pomoć.


Jedan od Dunjinih prijatelja javio se, saslušao o čemu je riječ i čim je odgledao klip, pokušao je da dođe do pjevačice. Međutim ona se nije javljala na telefon, te je alarmirao njenog emotivnog partnera.


– Odmah sam počeo da je zovem, ali nikako nisam uspio da je dobijem. Sjetio sam se da negdje imam broj njenog partnera i okrenuo sam njega. Kada sam mu ispričao šta je rekla u videu i šta je uradila, on je odmah pozvao policiju – kaže Dunjin prijatelj i dodaje:


– Njen dečko Fredi je zajedno sa policijom upao u stan i tamo su je zatekli u besvjesnom stanju. Popila je lijekove i vino. Odmah je došla Hitna pomoć i odvezla je u bolnicu u Napulju – dodaje izvor.


Dunja je, prema posljednjim saznanjima, u nesvjesnom stanju.


– Živa je, ali u nesvjesnom stanju. U bolnici se trude da je povrate u život – završava Dunjin prijatelj.


U toku noći, na društvenim mrežama se oglasio Dunjin dečko Fredi i napisao da je u stanu zatekao scenu iz horor filma, ali da je spasio jednu dušu.

 

Video možete pogledati OVDJE.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još