Zbog pjevačice je ostavio u petom mjesecu trudnoće

Jasmina Skender optužila muža Anabele Atijas: 'Andrej me maltretirao i slao sarajevske batinaše da me traže po gradu'

Showbizz20.09.19, 13:20h

Jasmina Skender optužila muža Anabele Atijas: 'Andrej me maltretirao i slao sarajevske batinaše da me traže po gradu'
Leon je imao godinu dana, kada mi je prišao jedan žestoki momak i rekao mi da se pripazim kuda se krećem. Kod njega se raspitivala grupa nasilnika iz Sarajeva i pitali su ga gdje živim jer su dobili nalog da mi naude. On me je zaštitio, ispričala je Jasmina

 

Jasmina Skender, bivša djevojka Andreja Atijasa, bila je u petom mjesec trudnoće, kada ju je partner ostavio zbog Anabele Atijas. Jasmna je otkrila kroz šta je sve prolazila otkako su on i Anabela uplovili u vezu, a potom i u brak, te je ispričala da je njen bivši slao batinaše na njenu kućnu adresu.

 

"Prije skoro sedam godina ja sam imala savršen život i čekala sam bebu s Andrejem. Kada sam bila u petom mjesecu trudnoće, on je upoznao Anabelu, a otad je moj život krenuo u novom smjeru. Nikada neću zaboraviti taj osjećaj", rekla je na početku Jasmina.

 

"Dok se moj život raspadao, Andrej me je psihički maltretirao. Kada se naš sin Leon rodio, Andrej me je psihički maltretirao. Kada se naš sin Leon rodio, Andrej mi je prijetio da će mi oduzeti dijete. Sin ga nije zanimao, ali ga je zanimalo da moj broj telefona da žestokim momcima koji su me zvali", ispričala je Jasmina i objasnila da je Andrej čak slao batinaše u njen rodni grad.

 

"Leon je imao godinu dana, kada mi je prišao jedan žestoki momak i rekao mi da se pripazim kuda se krećem. Kod njega se raspitivala grupa nasilnika iz Sarajeva i pitali su ga gdje živim jer su dobili nalog da mi naude. On me je zaštitio", ispričala je Jasmina.

 

jasmina-skender

 

"Javila mi se koja me je panično pitala da li sam dobro. Ispričala mi je da se Andrej svima hvalio da sam završila u bolnici na intenzivnoj nezi i da sam sva
polomljena", ispričala je Jasmina u videu.

 

"Jaka sam osoba, ali te stvari su ipak ostavile trag na meni. Moj bivši je najviše zaslužan za ovo što sam postala. Očeličila sam se i
sve sam mu oprostila. Andrej me je gurnuo u vatru i sada znam da za mene ne postoje granice i mogu da ostvarim sve što zamislim", ispričala je Jasmina.

 

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!