Karleuša mu došla glave

Detalji razvoda Ognjena Vranješa: Nije imao izlaza, mjesečno će plaćati 3.000 eura

Showbizz18.09.19, 10:07h

Detalji razvoda Ognjena Vranješa: Nije imao izlaza, mjesečno će plaćati 3.000 eura
Prošao pakao nakon što je u medijima kao bomba odjeknulo da je u vezi s Karleušom

 

Bivši reprezentativac BiH koji bi opet mogao zaigrati za naš tim Ognjen Vranješ je od ponedjeljka zvanično razveden, piše Kurir

 

Defanzivac grčkog AEK razveo se od supruge Danijele, s kojom je bio osam godina u braku, zbog afere s Jelenom Karleušom i niza skandala koji su uslijedili nakon toga. Dojučerašnji supružnici su riješili da stave tačku na brak, pa su sporazumno, u prisustvu advokata, okončali zajednicu. Njih dvoje imaju jednu kćerku, zbog koje su odlučili da ostanu u korektnom odnosu, a dogovorili su se da sportista plaća alimentaciju od 3.000 eura mjesečno.

 

Danijela nije mogla tolerirati više Ognjenovo povlačenje po medijima i odmah je podnijela papire za razvod, priča izvor "Kurira" blizak bivšim supružnicima.

 

Sada je slučaj zatvoren i zbog djeteta su odlučili da ostanu u dobrom odnosu. 

 

- Ognjen je prošao pakao nakon što je u medijima kao bomba odjeknulo da je u vezi s Karleušom. Ostao je bez žene, izbačen je iz reprezentacije, a morao je i da napusti Anderleht, fudbalski klub u kom je tada igrao. Sve mu je pošlo nizbrdo. Ali stvari se sada polako vraćaju u normalu. Vratio se u voljeni klub AEK, reprezentacija želi ponovo igrati za njih i sa suprugom je u boljem odnosu sada kada su se razveli nego dok su bili zajedno. Ognjen gradi bolji život u Grčkoj, kćerka mu non-stop dolazi i sada je sve u najboljem redu - kaže izvor "Kurira".

 

Ognjen Vranješ je u javnosti poznat kao veliki zavodnik, iako je do prije nekoliko dana bio oženjen. Nije samo Jelena Karleuša bila u vezi s njim. I njena kolegica Katarina Grujić je imala romansu sa sportistom. Bili su zajedno nekoliko mjeseci. Međutim, njihova veza nije dovela da bračnog brodoloma, iako su se u medijima pojavljivale slike na kojima se ljube.

 

Brojne su se hvalile da ih je na društvenim mrežama startao upravo Vranješ. 

 

- Pjevačice me ne zanimaju. One s kojima sam želio biti s njima sam i bio. Te koje se hvale da sam ih jurio, to rade da bi skrenule pažnju na sebe preko mog imena, koristeći situaciju koja je tada bila aktuelna - prokomentirao je Vranješ.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!