Odluka banjalučkog Okružnog suda

Kotorvarošaninu pet godina robije zbog pokušaja obljube djevojčice

Biznis Klub16.09.19, 17:11h

Kotorvarošaninu pet godina robije zbog pokušaja obljube djevojčice
Djevojčica koja mu je inače komšinica, uspjela se izvući i pobjeći, a roditelji su slučaj prijavili policiji

 

Mile V. iz Kotor Varoša osuđen je u banjalučkom Okružnom sudu na pet godina zatvora zbog pokušaja obljube dvanaestogodišnje djevojčice.

 

To je počinio prošle godine u Kotor Varošu kada je na ulici presreo djevojčicu i pokušao je prinuditi na polni odnos s njim.


Djevojčica koja mu je inače komšinica, uspjela se izvući i pobjeći, a roditelji su slučaj prijavili policiji.


U kaznu zatvora uračunava se vrijeme provedeno u pritvoru od 1. novembra do 1. decembra 2018. godine, saopšteno je iz banjalučkog Okružnog suda.


Optuženom je izrečena mjera obaveznog liječenja od zavisnosti od alkohola, koja će biti izvršena u ustanovi za izvršenje kazne ili u zdravstvenoj ili drugoj specijalizovanoj ustanovi.


Ova mjera trajaće dok se ne otklone razlozi zbog kojih je izrečena, ali ne duže od tri godine, a vrijeme provedeno u ustanovi uračunava se u kaznu zatvora.

 

Optuženom je izrečena mjera zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenim licem u trajanju od dvije godine, s tim da se vrijeme provedeno u zatvoru, odnosno ustanovi za čuvanje i liječenje, ne uračunava u vrijeme trajanja ove mjere.


(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!