Foto/ Djeca ne znaju za podjele

Kćerke sveštenika i imama svakog dana zajedno idu u školu u Prijedoru

Hronika15.09.19, 10:56h

Kćerke sveštenika i imama svakog dana zajedno idu u školu u Prijedoru
Fotografija je izazvala lavinu pozitivnih komentara, a svi su se složili da bi svijet bio bolje mjesto kada bi se svi mi ugledali na djecu

 

Koliko puta ste čuli da su dječija srca najčistija i da ona ne znaju za mržnju, podjele i razlike? Upravo o tome govori i fotografija dvije djevojčice na društvenim mrežama, a koja je snimljena u Prijedoru, prenosi Oslobođenje.

 

Djevojčice su snimljene s leđa, kako šetaju sa ruksacima na leđima i kako se navodi u opisu, krenule su zajedno u školu. Iako na prvi pogled izgleda da ovdje nema ništa neobično, mnoge je oduševilo kada su saznali čije su one kćerke. Naime, njih dvije su djeca pravoslavnog sveštenika i imama.

 

– Jedna je kćerka pravoslavnog sveštenika, a druga prijedorskog imama. Svaki dan u dvanaest i petnaest nađu se na dogovorenom mestu kako bi išle u školu zajedno. Dječiji svijet ne pati – stoji u opisu fotografije.

 

Fotografija je izazvala lavinu pozitivnih komentara, a svi su se složili da bi svijet bio bolje mjesto kada bi se svi mi ugledali na djecu.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još