NAKON ŠTO JE IZNENADA NAPUSTIO PRIJENOS LIGE PRVAKA

Teška operacija trajala više od dva sata: Sabahudin Topalbećirević operisan u centru za srce Tuzla

Hronika13.09.19, 16:55h

Teška operacija trajala više od dva sata: Sabahudin Topalbećirević operisan u centru za srce Tuzla
Topalbećirević je 28. augusta napustio prijenos utakmice play-offa Lige prvaka između Ajaxa i APOEL-a zbog bubrežnih napada

 

 

Najpopularniji bh. sportski komentator Sabahudin Topalbećirević, kako Faktor saznaje, operisan je u Centru za srce Tuzla.


Operaciju je izveo vodeći urolog u BiH Mustafa Bazardžanović, a operacija je trajala više od dva sata.


-  Obavljena je operacija kamena u bubregu. Bolesnik se dobro osjeća. Sve je dobro prošlo i bez nekih značajnih bolova. Bolesnik je vrlo stabilan. Trajalo je duže. Nekada imate kamence koji su jako tvrdi i jako teško se razbijaju i zbog toga je sve duže trajalo. Radili smo endoskopskom metodom, nije se radilo o klasičnom operativnom zahvatu. Mi smo napravili što smo planirali. Ostavit ćemo ga najverovatnije do početka naredne sedmice kada ode od nas da se vrati svakodnevnim aktivnostima. Naš Baho je stabilan i dobar i vrlo brzo ćemo slušati njegove komentare na televiziji - rekao je za Faktor Mustafa Bazardžanović.


Podsjetimo, Topalbećirević je 28. augusta napustio prijenos utakmice play-offa Lige prvaka između Ajaxa i APOEL-a zbog bubrežnih napada.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!