Pridržavajte se uputstva

Upozorenje građanima: Sutra transport i uništavanje aviobombi, evo kojom rutom će proći

Hronika12.09.19, 16:38h

Upozorenje građanima: Sutra transport i uništavanje aviobombi, evo kojom rutom će proći
Iz FUCZ mole građane koji žive ili se za vrijeme te operacije zadese u tom području da se pridržavaju uputstava ovlaštenih policijskih službenika i pripadnika civilne zaštite

 

Prema Operativnom planu u petak, 13. septembra bit će izvršen transport i uništavanje četiri aviobombe pronađene na gradilištu novog tržnog centra u blizini RTV doma u Sarajevu.

 

Transport će se odvijati od 05.00 do 08.00 sati ujutru i kretat će se rutom: Igmanska ulica (Općina Vogošća) - Autoput ”Sarajevo zapad – Tarčin – petlja Tarčin” te kroz naselje Tarčin (općina Hadžići) do poligona za uništavanje– najavljeno je iz Federalne uprave civilne zaštite.

 

Iz FUCZ mole građane koji žive ili se za vrijeme te operacije zadese u tom području da se pridržavaju uputstava ovlaštenih policijskih službenika i pripadnika civilne zaštite kako ne bi ugrozili vlastitu sigurnost i sigurnost cijele operacije. 

 

(FENA/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!