FOTO&VIDEO/ Pokušala da se izvadi, pa napravila incident pred sudom

Advokat Ognjena Vranješa otkrio šta se desilo na suđenju sa Karleušom, ona poslije podivljala na 'dobar dan'

Showbizz04.09.19, 17:07h

Advokat Ognjena Vranješa otkrio šta se desilo na suđenju sa Karleušom, ona poslije podivljala na 'dobar dan'
Karleuša je nakon što je izašla iz Prvog osnovnog suda na Novom Beogradu napravila incident

 

Jelena Karleuša danas je imala zakazno ročište sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, koji se nije pojavio, već su ga zastupali advokati.

 

Ognjen Vranješ je Jelenu Karleušu tužio zbog prijetnji ubistvom, tražeći odštetu od dva miliona dinara. Kako su mediji pisali, Vranješ je protiv Jelene Karleuše podnio krivičnu prijavu i dvije tužbe.

 

Ipak, advokat Ognjena Vranješa Branislav Bogdanović rekao je okupljenim medijima da se fudbaler neće pojaviti, a nakon što je ročište završeno, izašao je i otkrio šta se to dešavalo.

 

Naime, advokat Ognjena Vranješa je rekao da je Jelena negirala da se bilo šta slično dogodilo, te je odbrana rekla da ona nije imala svoj profil i da nije to uradila.

 

Iako joj je Twitter profil tada bio ugašen, mnogi smatraju da Facebook profil na kojem je pjevačica objavila sporan post jeste njen, budući da su prije, ali i nakon posta na istom profilu nastavile da se nižu informacije o njenim nastupima, ali i detalji iz privatnog života.

 

Šta je sve advokat fudbalera rekao, pogledajte u videu.

 

Inače, Karleuša je nakon što je izašla iz Prvog osnovnog suda na Novom Beogradu napravila incident!

 

Ona je izlazila iz suda u pratnji prijatelja i advokata, a fotografi su je fotografisali ispred suda. Kulturno su joj se javili, odnosno rekli joj: "Dobar dan".

 

Ipak, dok je hodala na putu joj se našao jedan fotograf kojeg ona očigledno nije željela da zaobiđe već ga je naglo odgurnula.

 

- Prestanite da mi blokirate put.

 

Situaciju pogledajte OVDJE.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!