ne jede i ne spava

Nakon prijetnji, prijateljica u strahu: Bojim se da će se Ajla Sadiković ubiti da bi poštedjela ostale

Hronika02.09.19, 13:06h

Nakon prijetnji, prijateljica u strahu: Bojim se da će se Ajla Sadiković ubiti da bi poštedjela ostale
Sve prijetnje koje dobiva, kako kaže, od Denisa i njegovih prijatelja prijavila je MUP-u Kantona Sarajevo

 

Strahujem da će dići ruku na sebe - ovim je riječima prijateljica Ajle Sadiković, koja je u julu ranila svog bivšeg supruga Denisa, počela ispovijest za "Avaz" nakon što je naš portal jučer objavio priču o insceniranoj pucnjavi na Alipašinom Polju. 

 

- Ajla ne jede, ne spava, boji se za sigurnost svih ljudi koji je okružuju i strahujem da će dići ruku na sebe da poštedi ostale. Ona se pomirila sa smrću - rekla je njena prijateljica. 

 

Sve prijetnje koje dobiva, kako kaže, od Denisa i njegovih prijatelja prijavila je MUP-u Kantona Sarajevo. 

 

- Ne smije da se kreće po ulici, da hoda gradom, jer Denis mrzi svakog muškarca koji joj priđe - ispričala je Ajlina prijateljica za "Avaz".

 

Podsjetimo, Ajla Sadiković je nedavno izašla iz pritvora, nakon što je u julu na Ciglanama iz "tetejca" ranila supruga Denisa. 

 

Podsjetimo, Ajla i Denis duže vrijeme imali su poremećene bračne odnose, zbog čega su pokrenuli brakorazvodnu parnicu. Na parkingu je došlo do svađe, a Denis je, prema nezvaničnim informacijama, tukao suprugu, nakon čega je ona izvadila „tetejac“ te ga je najmanje jednim hicem pogodila u nogu, blizu prepone. 

 

Ajla Sadiković je, inače, pripadnica Oružanih snaga BiH. 

 

Njena prijateljica ranije je kazala kako je Denis Sadiković Ajli slao mailove isti dan kada je izašla iz pritvora da mu se javi da razgovaraju, jer je promijenila broj mobitela i ne želi stupiti u kontakt s njim.  

 

Podsjetimo, u subotu u 4:40 sati Denis Sadiković je prijavio da je pucano na njega na Alipašinom Polju te da je pukom srećom preživio jer se počiniocu metak zaglavio u cijevi. Ajlina prijateljica tvrdi da je Denis inscenirao pucnjavu da bi imao pokriće da likvidira Ajlinog bivšeg momka.

 

(Avaz, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još