NOVINARSKO POJAČANJE

Novi medijski transfer: Mladi novinar Al Jazeere Balkans prešao na TV1?!

Mediji28.08.19, 10:11h

Novi medijski transfer: Mladi novinar Al Jazeere Balkans prešao na TV1?!
Almir Šećkanović bio je Head of Planning na AJB, a novinarsko iskustvo prije toga kalio je u bh. dnevnim listovima Oslobođenje i Faktor, te magazinu BH Dani

 


Bliži se jesen, vrijeme kada na televizijama startaju nove programske sheme, a sa njima vrlo često i nova lica na tv ekranima.  


Kako DEPO Portal saznaje iz doboro obaviještenih medijskih izvora, ovih dana odigrao se novi medijski transfer - na TV1 stiglo je novinarsko pojačanje u vidu Almira Šećkanovića koji je sa Al Jazeere Balkans prešao u ovu tv kuću.   


Almir Šećkanović bio je Head of Planning na AJB, a novinarsko iskustvo prije toga kalio je u bh. dnevnim listovima Oslobođenje i Faktor, te magazinu BH Dani. Dodatnu profesionalnu edukaciju stekao je kroz treninge Thomson Reuters Fondacije iz Londona.


Javnosti je poznat i kao blog komentator aktuelnih društvenih zbivanja iz raznih oblasti društvenog i javnog života BiH.  

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još