Izbio jutros oko 5 sati

Nakon trovanja djece, sad i ovo: Veliki požar u Ajdinovićima kod Olova!

Hronika26.08.19, 10:27h

Nakon trovanja djece, sad i ovo: Veliki požar u Ajdinovićima kod Olova!
Podsjećamo, koncem protekle sedmice inspekcijsku kontrolu u SRC "Ajdinovići" obavila je kantonalna veterinarska inspekcija, a nakon što je Kantonalna sanitarna inspekcija izuzela ostatke hrane i vode

 

Pomoćni objekat u Sportsko-rekreativnom centru Ajdinovići kod Olova potpuno je izgorio u požaru koji je izbio jutros oko 5 sati, potvrđeno je za N1 iz MUP-a ZDK.

 

Informaciju je potvrdila Aldina Alić, portparolka Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

 

''Događaj je prijavljen oko 4.50 sati. Izgorio je pomoćni objekat. Povrijeđenih osoba nije bilo, a uviđaj će biti obavljen kada se steknu uvjeti'', rekla je ona.

 

Detaljnije o ovom slučaju u nastavku dana.

 

Podsjećamo, koncem protekle sedmice inspekcijsku kontrolu u SRC "Ajdinovići" obavila je kantonalna veterinarska inspekcija, a nakon što je Kantonalna sanitarna inspekcija izuzela ostatke hrane i vode, potvrđeno je tada iz Kantonalne inspekcije ZDK.

 

Naime, kako je rečeno, poslije sumnje da se više od desetero djece otrovalo hranom jer su na KCUS primljeni sa tegobama u stomaku, na teren je izašla inspektorica sa ciljem nadzora objekta.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!