A SADA/ NOVI SPOT GRUPE “SUNDAY STORIES”

Zapleši do kraja uz “Moon & Sky”

Showbizz25.08.19, 22:28h

Zapleši do kraja uz “Moon & Sky”
Izašao je novi spot benda Sunday Stories objavio je za pjesmu "Moon and Sky" koja je objavljena 2017. godine. U spotu plešu Željko Božić I Miljan Nojič i to morate pogledati!

ss1
Ideja za spot krenula je od Željka Božića, Slovenca, čiji se talenat i uspjeh kao koreografa i plesača prožima do Los Angelesa, kontaktira "Sunday Stories" sa željom o ostvarivanju zajedničke saradnje, na šta su Storievci sa poštovanjem i radošću pristali, te nedugo zatim i finaliziraju snimanje spota, za čiju je montažu i produkciju bio potpisuje Eldar Muhić. 

 

 

Priča spota nas uvodi u predivni svijet poznate dječije igre, plesom do stolice. Nakon što Sunday Stories ispada iz igre, vidimo Božića i slovenačkog plesača Miljana Nojiča kako se bore oko posljednje preostale stolice. Na samom kraju ovog rasplesanog boja, Nojič i Božić odlučuju odbaciti stolicu i jednostavno, zajedno, plesati. 

 

Ples u spot  je izuzetno zahtjevnih, gdje su  plesni kroraci naizgled predstavljeni kao lagana dječija igra. Kako smo do sada i navikli od Sunday Stories, uvijek je prisutna poruka o ljepoti različitosti, pomirenju razlika i pozivu na uživanje u životu, muzici i plesu.


Ekipa koje je realizirala produkciju pjesme je: muzika / tekst: Nina Babić, muzika: Saša Ćirić, aranžman: Mustafa (Mute) Kurtalić, Saša Ćirić, Nina Babić, Zlatan Begić, Valentin Šeremet i Damir Arslanagić, master: Damir Arslanagić, Željko Pančo Škarić, Nijaz Kurtalić.


Pjevaju i sviraju: Nina Babić, Saša Ćirić, Mustafa Kurtalić, Mirza Sijerčić, Adi Avdić.

 

Spot je sniman u kultnom sarajevskom prostoru “Kino Bosna”.

 

(DEPO Portal/ak)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!