KRVAVI MALOLJETNIČKI OBRAČUN

Užas u Sarajevu: Na Vojničkom Polju ubijen 17-godišnji mladić, ubica ima 15 godina!

Hronika25.08.19, 20:29h

Užas u Sarajevu: Na Vojničkom Polju ubijen 17-godišnji mladić, ubica ima 15 godina!
I ubica i žrtva su maloljetnici, ubica navodno ima 15 godina a žrtva 17. Ubistvu je prethodio fizički obračun nekoliko osoba

 


Večeras se u sarajevskom naselju Saraj Polje (Vojničko Polje),  u ulici Adija Mulabegovića, oko 19 sati desilo ubistvo. Službenici MUP-a Kantona Sarajevo su na terenu i vrše uviđaj.


Kako nezvanično saznaje Avaz, i ubica i žrtva su maloljetnici, ubica navodno ima 15 godina a žrtva 17. Ubistvu je prethodio fizički obračun nekoliko osoba, a navodno je 17-godišnjak ubijen sjekirom.


Još jedna osoba je povrijeđena i prevezena na ukazivanje medicinske pomoći. 

 

Portparolka Tužilaštva KS Azra Bavčić kazala je za agenciju Patria će nakon uviđaja kojim rukovodi dežurni tužilac biti poznato više detalja. Ona nije mogla potvrditi informaciju da je riječ o stradalom maloljetnom licu.

 

Iz Operativnog centra MUP-a KS kazali su samo da im je u 19.25 sati dojavljena tuča i da su na mjesto događaja upućene patrole. 

 

Prema za sada dostupnim informacijama, potvrđeno je i da je jedna osoba uhapšena, dok je druga stavljena pod kontrolu, te će i ona vjerovatno biti uhapšena.  

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 22

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još