Održan radno-konsultativni sastanak u Srebrenici

SDA, DF, SBB i Stranka za BiH udružuju snage: Na izborima 2020. planiraju zajedno nastupiti!

Front25.08.19, 19:16h

SDA, DF, SBB i Stranka za BiH udružuju snage: Na izborima 2020. planiraju zajedno nastupiti!
Kako se u saopćenju navodi, političke procese trebaju da vode političke stranke, te se pozivaju svi relevantni politički subjekti da se pridruže zajedničkom nastupu na predstojećim izborima

U Srebrenici je danas održan radno-konsultativni sastanak četiri probosanske političke stranke - Stranke demokratske akcije (SDA), Demokratske fronte (DF), Saveza za bolju budućnost (SBB) i Stranke za Bosnu i Hercegovinu (SzBiH), saopćeno je iz SDA.

 

Današnjim sastankom potvrđena je opredijeljenost tih političkih stranaka o zajedničkom nastupu na Lokalnim izborima 2020. godine.

 

Kako se u saopćenju navodi, političke procese trebaju da vode političke stranke, te se pozivaju svi relevantni politički subjekti da se pridruže zajedničkom nastupu na predstojećim izborima.

 

Sastanku su, pored predsjednika općinskih organizacija, prisustvovali i potpredsjednici stranaka na nivou centrala - Edin Ramić (SDA), Amir Kulaglić (DF), Admir Čavka (SBB) i Adib Đozić (SzBiH).

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još