Lejla Šebić pojasnila 'stajling u tangama' na SFF-u

'Novinari, evo malo edukacije... Ako je mišić gluteus lijepo izvajan, onda je to umjetničko djelo, a ne vulgarnost!'

Lifestyle23.08.19, 13:55h

'Novinari, evo malo edukacije... Ako je mišić gluteus lijepo izvajan, onda je to umjetničko djelo, a ne vulgarnost!'
Fotoreporteri odradili su svoj posao, a mediji nisu mogli da neprimijete ovaj detalj, pa su se rasplamsale i reakcije u javnosti, a naručito na društvenim mrežama

 

 

 

Burne, ali i vrlo oprečne reakcije izazvalo je najnovije pojavljivanje ekscentrične bh. fitnes trenerica Lejla Šebić na Sarajevo Film Festivalu. Ona je bosanskim ćilimom ispred Narodnog pozorišta, došavši na premijeru bugarskog filma "Mačka u zidu", prodefilovala u providnoj haljini ispod koje su sijevale tange.


Fotoreporteri odradili su svoj posao, a mediji nisu mogli da neprimijete ovaj detalj, pa su se rasplamsale i reakcije u javnosti, a naručito na društvenim mrežama.


Iako su mnogi navikli na provokativna izdanja zgodne trenerice u javnosti, ovaj stajling ipak ih je zatekao...  Tim povodom, Lejla Šebić reagirala je na svom Instagram profilu i podijelila fotografiju s bosanskog ćilima, te uz to održala i počunu lekciju novinarima.


- Za novinare koji su napisali da su ovo tange, malo edukacije: ovo je model bikinija. U takvom bikini modelima se djevojke takmiče u fitnessu/bodybuildingu, a pobjednica Svjetskog prvenstva Miss bikini Amerike 2014. može da ga nosi s ponosom i na crvenom tepihu. Osim toga, u svečanim haljinama se bez problema često razotkrivaju mišići ramena, leđa, ruku, nogu, zašto ne i mišić gluteus ako je lijepo izvajan, onda je to umjetničko djelo, a ne vulgarnost - napisala je u svom pojašnjenju bh. fitnes trenica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Sebic (@lejlasebic) on

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 71

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još