'Pretrpjeli linč'

Vučić se izvinio Goranu Bregoviću i Željku Joksimoviću: To mogu samo hrabri i nezavisni ljudi, koji imaju svoju glavu...

Front21.08.19, 14:37h

Vučić se izvinio Goranu Bregoviću i Željku Joksimoviću: To mogu samo hrabri i nezavisni ljudi, koji imaju svoju glavu...
Vučić je, komentarišući izjave da se u nedjelju, na otvaranju auto-puta od Obrenovca do Preljine, nazvanog "Miloš Veliki", ponašao kao da je radove platio iz svog džepa, rekao da je "jedan čovek to mogao da plati iz svog džepa, a da to nije on"

 

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da najveći dio građana Srbije pozdravlja izgradnju i otvaranje auto-puteva, među kojima su i javne ličnosti koje imaju karijere i ne zavise ni od kakvih tajkuna, prenosi N1.

 

Vučić se izvinio glumcu Nenadu Jezdiću i muzičarima Željku Joksimoviću i Goranu Bregoviću što su, kako je rekao, "pretrpeli linč polupismenih ljudi koji misle da su mnogo važni" jer su pohvalili otvaranje auto-puta od Obrenovca do Preljine.

 

"To mogu samo hrabri i nezavisni ljudi, koji imaju svoju glavu, svoje karijere i nezavisni su od tajkuna i bilo koga", rekao je Vučić za TV Prva.

 

On je dodao da opoziciji neće uspjeti da pobedi normalnu, pristojnu, marljivu i radnu Srbiju.

 

Vučić je, komentarišući izjave da se u nedjelju, na otvaranju auto-puta od Obrenovca do Preljine, nazvanog "Miloš Veliki", ponašao kao da je radove platio iz svog džepa, rekao da je "jedan čovek to mogao da plati iz svog džepa, a da to nije on".

 

"Putevi se grade državnim novcem koga ima dovoljno, a do skoro ga nije bilo", rekao je Vučić i naveo da će izgradnja auto-puteva u Srbiji biti nastavljena i da će za dva mjeseca biti otvoren i istočni krak Koridora 10.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 30

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još