edin džeko nakon obnove ugovora

Moja kćerka Una osjeća da je Rim njen dom, nakon lijepog odmora rekla je: 'Tata, dosta je...'

Lifestyle21.08.19, 07:58h

Moja kćerka Una osjeća da je Rim njen dom, nakon lijepog odmora rekla je: 'Tata, dosta je...'
Bilo je mnogo govora o tome da će Džeko tokom ljeta napustiti Inter, no to se na kraju nije desilo. Edin je u izjavi za AS Roma match preview na zanimljiv način objasnio kako se osjeća u Rimu

 

Edin Džeko je obnovio ugovor sa Romom i u ovom klubu ostat će do 2022. godine, pa će praktično najznačajniji dio karijere provesti u glavnom gradu Italije.

 

Bilo je mnogo govora o tome da će Džeko tokom ljeta napustiti Inter, no to se na kraju nije desilo. Edin je u izjavi za AS Roma match preview na zanimljiv način objasnio kako se osjeća u Rimu.

 

"Ovo je moj grad i grad moje porodice, sto puta sam to rekao. Ovdje se osjećam kao kod kuće i svi smo jako sretni. Naročito moja žena. Bilo nam je lijepo na ovogodišnjem odmoru, a onda je moja kćerkica Una rekla, tata, dosta je, idemo kući, idemo u Rim", kazao je Džeko za italijanske medije.

 

(sport1.oslobodjenje.basiamolaroma.it, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 23

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još