FOTO/ guta tila na nauljenom tijelu

Izgleda k'o šećerna vuna, a propeleri na rukama: Kako je Leyla Hajrović u ovoj haljini gledala film u Narodnom pozorištu?!

ŽENA iN20.08.19, 11:26h

Izgleda k'o šećerna vuna, a propeleri na rukama: Kako je Leyla Hajrović u ovoj haljini gledala film u Narodnom pozorištu?!
Ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, haljina Leyla Hajrović za sada je ocijenjena kao jedna od najgorih kreacija koje su se ukazale ispod reflektora ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala

 

 

Malo je onih kojih nisu zapazili "gutu tila" na nauljenom preplanulom tijelu supruge bh. Zmaja Izeta Hajrovića, u kojoj se prije dvije večeri ukazala na "crvenom ćilimu" ispred Narodnog pozorišta.


Leyla Hajrović ponosno je pronosala napuhanu pink haljinu i u njoj pozirala pred foto objektivima, a mnogima se činilo da će, kad škljocanje prestane, da se zavrte "propeleri na rukama", a Leyla poput kakve filmske junakinje odleti u nebo. Jer, gotovo je nemoguće i zamisliti kako je u ovakvoj haljini mogla sjediti i (od)gledati film.


Ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, haljina Leyla Hajrović za sada je ocijenjena kao jedna od najgorih kreacija koje su se ukazale ispod reflektora ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala. A šta će za njen odabir reći stilisti, još ćemo da čujemo...             
 

Inače, blogerica i influenserica za ovu prigodu odabrala je (tačnije, promovisala) haljinu iz limitirane pre-drop kolekcije Giambattista Valli x H&M.

 

Pun pogodak ili totalni promašaj, kako se vama čini?

 

leyla-hajrovic-sff-2

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 22

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još