Afera s Ognjenom Vranješom je iza njih

Duško Tošić iznenadio Jelenu najglamuroznijim poklonom: Iskeširao više od 1,5 miliona KM za njen 41. rođendan

Showbizz17.08.19, 20:06h

Duško Tošić iznenadio Jelenu najglamuroznijim poklonom: Iskeširao više od 1,5 miliona KM za njen 41. rođendan
Zna da je Jeleni ljeto najomiljenije godišnje doba i da voli more, pa je shvatio kako je brod najbolji poklon

 

Nogometaš Duško Tošić (34) svoju će suprugu Jelenu Karleušu (41) počastiti jahtom u vrijednosti od 800.000 eura, čime ju je odlučio razveseliti za njen 41. rođendan, prenose srpski mediji.

 

- Dugo je razmišljao šta će joj kupiti. Želio je najglamurozniji poklon i odlučio se za jahtu. Zna da je Jeleni ljeto najomiljenije godišnje doba i da voli more, pa je shvatio kako je brod najbolji poklon. Osim toga, sviđa mu se ideja da oni kao porodica na raspolaganju imaju brod s kojim mogu krstariti kad god žele - rekao je izvor blizak fudbaleru.

 

Jahta je duga 26 metara, ima četiri kabine, tri kupatila i kućno kino. Interijer je opremljen od tamnog drveća, a jahta ujedno pripada u pet najbolje dizajniranih jahti na svijetu. Trenutno je usidrena u Španiji, a bit će isporučena u Crnu Goru.

 

Duško se odlučio za jahtu i zbog toga što su mu kćerke Atina (10) i Nika (9) nedavno rekle da bi češće voljele ići na krstarenje.

 

- Njihove kćerke odmalena su navikle da zbog tatinog posla stalno putuju širom svijeta. S Jelenom i Duškom idu na more pa su tokom jednog razgovora rekle ocu da bi voljele imati svoj brod kojim bi svi zajedno plovili. Dušku je to bilo dovoljno i na taj način želi razveseliti suprugu i djecu - dodao je izvor.

 

(srbijadanas.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još