Ne stišava se bura nakon izbacivanja s festivala

Martina Mlinarević objavila horor poruke koje dobija: 'Ližu oltare i razglabaju o mom krevetu, a je*u gdje stignu'

Kultura17.08.19, 17:06h

Martina Mlinarević objavila horor poruke koje dobija: 'Ližu oltare i razglabaju o mom krevetu, a je*u gdje stignu'
Pazi, gamadi, nije isto kad ovo napišete na portalčićima koje posjećuje tek vaša baba i jos 3 tetke iz komšiluka, i kad ih ja ovako izvučem iz deponije, piše Mlinarević

 

Nakon što su je izbacili s festivala u Čitluku, književnica i novinarka Martina Mlinarević objavila je komentare ekipe iz Hercegovine na tu vijest. Kako se vidi iz komentara, književnica u rodnoj Bosni i Hercegovini itekako ima mnoštvo mrzitelja koji joj prijete i vrijeđaju je na najružnije načine.

 

Martina je uz screenshotove strašnih uvreda i prijetnji objavila i status koji prenosimo u cijelosti.

 

 

"Oni bi da određuju gdje će tko hodati.

Oni bi da istjeravaju iz domova.

Oni bi silovali.

Oni bi pokopali.

Jer oni su Bog i batina žlibine, oni su vlasnici hercegovačkog pejzaža, gospodari gradova.

 

Oni su pseudomoralisti sto ližu oltare i razglabaju o mom krevetu, a istovremeno jebu dje stignu i koga stignu, jer jebati koga zapravo žele, jebiga - ne mogu.

 

Oni su istančanog glazbenog ukusa i nacionalne svijesti, a sakupljaju ih s podova cajkaških birtija svih vikenda, specijalno o Gospojini i sličnim najvećim danima njihovog skrušenog života.

 

Oni su pravednici koji šutke šute na pedofile mantijske.

 

One su majke, ponizne svetice, koje mi žele "sve najbolje u bolesti", licemjerne tračarošice što prvoj jaranici žele sve najgore, a kamoli nekom drugome.

 

Pazi, gamadi, nije isto kad ovo napišete na portalčićima koje posjećuje tek vaša baba i jos 3 tetke iz komšiluka, i kad ih ja ovako izvučem iz deponije.

 

U meni je 182cm snage.

 

I kamenog inata.

 

A postat će ovaj kamenjar bolje mjesto za neku buduću djecu, da žive slobodno, da rade slobodno, da ljube slobodno, bez ovih maloumnih okova, postat će materemi, koliko god trebalo za to života dati", napisala je na Facebooku.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 49

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još