Foto/ Ponovila spektakl od prije 30 godina

Lepa Brena spustila se helikopterom na koncert u Trebinju

Showbizz17.08.19, 14:45h

Lepa Brena spustila se helikopterom na koncert u Trebinju
Hercegovci su poput pravih domaćina Brenu upoznali sa karakteristikama i istorijatom grada, a uživala je i u ovdašnjim vinima, te tradicionalnoj hrani tog kraja

 

Jedna od najvećih balkanskih zvijezda Lepa Brena pred oko 10.000 ljudi napravila je spektakl za pamćenje u Trebinju, piše Express.

 

Osim u dobrom pjesmama i vanvrenenskim hitovima u kojima su uživale sve generacije i koje su horski pjevale sve vrijeme koncerta, folk diva publici priredila je svojevrsnu atrakciju spuštajući se helikopterom baš kao u Sofiji prije više od tri decenije.

 

lepa-brena-trebinje-helikopter1

 

Da uživanje bude još veće, govori i podatak da je Brenu vozila žena, Tamara Bodiroga, supruga Rodoljuba Draškovića u čijem je vlasništvu velelepno zdanje Grad Sunca, kao i helikopter u kome je Brena razgledala grad iz vazduha.

 

lepa-brena-trebinje

 

Hercegovci su poput pravih domaćina Brenu upoznali sa karakteristikama i istorijatom grada, a uživala je i u ovdašnjim vinima, te tradicionalnoj hrani tog kraja.

 

Inače, tokom čitavog koncerta publika je sve vrijeme horski pratila Brenu, te je ovo bio zajednički spektakl Lepe Brene i raspoloženih Hercegovaca.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!