Foto/ Porodično nasilje šokiralo region

Pomoćnik ministra pretukao kćerku: Otkako je dobila prvu mengu, kao da je Sotona ušao u nju!

Hronika17.08.19, 11:11h

Pomoćnik ministra pretukao kćerku: Otkako je dobila prvu mengu, kao da je Sotona ušao u nju!
Zabio me u zid, ležao na meni dok se nisam upišala, gurao mi je lice u to, vezao me selotejpom

 

Sara Sučić, kći Stjepana Sučića, pomoćnika ministra branitelja Tome Medveda, tvrdi da ju je 14. augusta rano ujutro pretukao otac. No priča je završila ekspresnom pravomoćnom presudom samoj Sari.


“Zabio me u zid, ležao na meni dok se nisam upišala, gurao mi je lice u to, vezao me selotejpom”, rekla je za Index Sara Sučić. 


Sve je, tvrdi, počelo oko pet sati ujutro kada je, dok je bila na poslu, dobila poruku od roditelja da joj je nestao pas kojeg su joj čuvali. Otišla je u kuću roditelja s posla iz jednog noćnog kluba u kojem radi kao striptizeta.

 

sara-susic1


“Rekli su mi da mi je pas pao sa šestog kata, a sigurna sam da su ga sakrili da bi isprovocirali sukob”, kaže Sara Sučić. S ocem se počela svađati još dok su tražili psa, a sve je eskaliralo po povratku u obiteljski dom na zagrebačkom Vidikovcu.


“Dok smo tražili psa mi je govorio: 'Sad te imam, sad ću te odvesti na policiju.' On ne može podnijeti što radim kao striptizeta. Sigurna sam da mu je plan od početka bio da me strpa u zatvor. Mislio je da sam drogirana pa mi je i to htio nakačiti”, ispričala nam je Sara Sučić. 


Kada je svađa prerasla u fizički sukob, u sve se umiješao i njen brat Sandro, tvrdi kći Medvedova pomoćnika.


“On je ocu dao selotejp da me veže. Toliko me jako stegnuo da imam modrice na ramenima. Ozlijeđena mi je i noga, lice, puna sam modrica”, kaže Sara Sučić.


“Točno je da sam je pokušao vezati selotejpom. Sve ostalo je laž”, rekao nam je Stjepan Sučić. On tvrdi da je Sara bila agresivna prema majci i da ju je on samo pokušao obuzdati.


“Zločesta je i vrlo manipulativna, vješto stvara konstrukcije. Cilj joj uništiti me. I financijski, i svakako. Otkako je dobila prvu mengu, kao da je Sotona ušao u nju”, rekao je Stjepan Sučić uz nebrojene teške uzdahe. Tvrdi da je i očekivao da će mu se kći pokušati osvetiti.

 

sara-susic2


“Ona ima i savjetnike koji utječu na sve to. Ne znam tko su. Tko će znati kakvo je njeno društvo”, rekao je Sučić. Sara Sučić kaže da dugo nije u dobrim odnosima s bratom i ocem.


“Kad sam imala 17 godina, zabranio mi je da prijavim silovanje. Sve zbog njegove karijere i položaja”, tvrdi Sara Sučić.


"Laže", rekao je Stjepan Sučić kada smo ga pitali o toj njenoj tvrdnji.


U srijedu rano ujutro u domu Sučićevih intervenirala je i policija.


“Preko 20 minuta sam plakala i molila da netko zove policiju. Meni su oduzeli mobitel”, rekla je Sara Sučić. Na koncu je policija i pozvana i privela je - nju.


“Vezali su me lisicama i odveli u 2. policijsku postaju. Bila sam sva upišana, pretučena. Kako sam imala alkohola u krvi, oko 10 sati su me odveli na Oranice, a tek oko 13 liječniku na Sveti duh. Držali su me sve dok u smjenu nije došao tatin prijatelj”, kaže Sara Sučić. Liječnik joj je, prema medicinskoj dokumentaciji, utvrdio lakše tjelesne ozljede pa su je ponovno vratili u 2. policijsku postaju.

 

Više o ovom slučaju pročitajte na portalu Index.hr.


(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još