FOTO/ U OVOM DIJELU JADRANA SVE VRVI OD GOSTIJU

Na plaži nema mjesta da se legne: Jedno preko drugog, peškir do peškira... Tamo gdje ljetuju Bosanci, ni igla ne može da stane!

Zabava05.08.19, 10:32h

Na plaži nema mjesta da se legne: Jedno preko drugog, peškir do peškira... Tamo gdje ljetuju Bosanci, ni igla ne može da stane!
Tamo gdje ljetuju Bosanci i Hercegovci, na plažama vlada totalna gužva, o čemu svjedoče i priložene fotografije načinjene u Drveniku, koje nam je poslao čitalac DEPO Portala

 

 


Iako zvanični izvještaji o turustičkoj posjeti u Hrvatskoj u prvom dijelu ljetne sezone govore o padu broja gostiju i nedovoljno popunjenim smještajnim kapacitetima, slike sa ovog dijela jadranske obale govore posve drugačije.

 


Naravno, riječ je o Makarskoj rivijeri, gdje tradicionalno ljetuje veliki broj gostiju iz Bosne i Hercegovine. Uz vjerne bh. turiste, ove godine u Makarskoj i okolnim mjestima najviše ima Čeha i Slovaka, te po koji gost iz unutrašnjosti Hrvatske, ali je primjetno da ostalih turista nema ili ih ima veoma malo, za razliku od prethodnih godina.  


No, tamo gdje ljetuju Bosanci i Hercegovci, na plažama vlada totalna gužva, o čemu svjedoče i priložene fotografije načinjene u Drveniku, koje nam je poslao čitalac DEPO Portala.


Plaža je toliko pretrpana ljudima, da doslovno nema mjesta da se legne...

 

plaza-more-drvenik-1o

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 15

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još