FOTO/ MALO ŽELJO, MALO SARAJEVO

Ipak se predomislili: Nit' crvena, nit' plava... Evo kako će u konačnici izgledati fasada Sarajevo Towera

Biznis Klub03.08.19, 22:11h

Ipak se predomislili: Nit' crvena, nit' plava... Evo kako će u konačnici izgledati fasada Sarajevo Towera
Na Facebook stranici “Sarajevo Towera” ranije je objavljeno kako bi ova zgrada, čija je izgradnja pri kraju, u konačnici mogla izgledati, odnosno koje boje bi mogla biti

 

Nakon što su mnogi građani ostali zatečeni crvenom i plavom verzijom fasade Sarajevo Towera, koje su kao prijedlog prije nekoliko dana osvanule na Facebook stranici kompanije SMART CONSULTING, stiglo je pojašnjenje. 


- Sarajevo Tower bi mogao dobiti novi izgled fasade je zapravo kreativna marketinška radionica, kampanja koju smo organizirali da opipamo puls naših budućih stanara i korisnika ovog izuzetnog objekta - potvrdili su ovo za Akta.ba iz ove kompanije.

 

sarajevo-tower-1


Kako kažu, na svojoj FB stranici su zapravo napravili malu nagradnu igru kojom su obradovali svoje pratitelje. Također potvrđuju i da se fasada neće mijenjati te ostaje u već ranije planiranim bojama i dizajnu, odnosno sivo-bijela.


Naime, na Facebook stranici “Sarajevo Towera” ranije je objavljeno kako bi ova zgrada, čija je izgradnja pri kraju, u konačnici mogla izgledati, odnosno koje boje bi mogla biti.

 

"Potencijalni izgledi fasade na poslovno-stambenom objektu “Sarajevo Tower”, bilo je navedeno iznad objavljenih fotografija, na kojima je prikazan objekat u crvenoj i plavoj boji. To je prozvelo pretpostavke o fasadi u koloru, no ništa od toga. 

 

sarajevo-tower-1

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 58

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još