INTIMNA ISPOVIJEST LJUBAVNICE IZ SUSJEDSTVA

Ona mu pere gaće, ja ih skidam: Seks božanstven, orgazmi višestruki, ali nikada neću zaboraviti poziv njegove supruge...

DEPO PLUS03.08.19, 13:44h

Ona mu pere gaće, ja ih skidam: Seks božanstven, orgazmi višestruki, ali nikada neću zaboraviti poziv njegove supruge...
Aleksandra je danas uspješna poslovna žena, brižna majka i dobra supruga. Međutim, prije desetak godina, bila je ona druga, bila je ljubavnica, a taj je košmar potrajao nekoliko godina

 

Izvor: 100posto.hr

Razgovarala: Mia Mitrović


U čitavom zapadnom svijetu brakovi sve više pucaju, a razvod postaje opće raširena pojava. Razlozi za to su brojni, a mnogi kao krivca vide ideal romantične ljubavi i brkanje pojmova ljubav i zaljubljenost čemu su skloni mnogi, osobito mlađi bračni parovi.


Htjeli mi to priznati ili ne, građanski je brak prvenstveno pravna i financijska institucija, a nakon nekoliko godina strasti, ideal romantične ljubavi utopi se u živom blatu neplaćenih računa i prljavih čarapa.


Kako bi malo osvježili neizoastvnu rutinu koju donosi svaki brak, mnogi posežu za nekim sa strane. Za potrebe ove priče, razgovarali smo s jednom 'uništavačicom brakova'. Zamolila nas je da joj promijenimo ime i da ju u tekstu zovemo Aleksandra jer joj to zvuči 'baš preljubnički'.

 

Aleksandra je danas 34-godišnjakinja. Radi kao knjigovotkinja i odlično zarađuje. Ima dvoje djece, 6-godišnju kćer i 2-godišnjeg sina te stabilan brak. Aleksandra je danas uspješna poslovna žena, brižna majka i dobra supruga. Međutim, prije desetak godina, bila je ona druga, bila je ljubavnica, a taj je košmar potrajao nekoliko godina. 


Ona mu pere gaće, ja ih skidam

 
O tom svom periodu života govori nerado, no prijateljima se otvori nakon čaše, dvije dobrog chardonnaya. Tada bez zadrške otvara dušu i potvrđuje ono što je dokazalo jedno istraživanje, da više od 96% žena koje su bile nečije ljubavnice u nekom periodu života, duboko žale zbog toga. Aleksandra nam kaže da nije uvijek bilo tako.


„U trenucima kada se to događalo, bila sam mlada i po prvi put u životu ludo zaljubljena. Palilo me to što sam druga žena. Imponiralo mi je to što sa mnom isprobava svoje najluđe seksualne fantazije, što mi poklanja seksi igračkice i čipkasto donje rublje, zasipava me cvijećem i vodi na putovanja u daleke zemlje, dok ona mijenja djeci pelene, kuha splačine i pegla mu gaće koje ja kasnije skidam. Prezirala sam tu 'kućanicu' i klela se da nikada neću biti kao ona, da ću zauvijek biti ona druga, slobodna i nesputana u svom naumu da motam frajere oko malog prsta. Hahaha, kako sam bila jadna i naivna“, smije se Aleksandra te započinje svoju priču.


Mladena, tako želi da ga nazovemo u tekstu, upoznala je sasvim slučajno. Imala je 23 godine, on 36. Bio je uspješan, zgodan, pametan i 'pun para' jer je radio na rukovodećoj poziciji u marketingu. Sreli su se na jednom prekrasnom dalmatinskom otoku. Ona je kod prijateljice provodila svoje studentske praznike, a on je s kolegama bio na team buildingu (ili joj je barem tako rekao).


„Sve je počelo jedne vruće ljetne noći u beach baru gdje sam s frendicom znala doći na koktele. Ona je već danima 'barila' zgodnog Talijana, a tu su večer konačno završili na plaži i radili ono po čemu je ime dobio koktel koji smo ispijale. Sjedila sam sama na terasi i pušila cigaretu, taman sam se spremala otići spavati, kada mi je uletio. Inače se ne palim na starije frajere, ali u njega sam se zaljubila na prvi pogled. Možda je za sve kriv alkohol, ljetna noć i ona pjesma Chrisa Isaaka koju je DJ u tom trenutku zavrtio meni baš za inat. Na koncu je čitava ta prljava igra koja je započela te noći potrajala gotovo tri bolne godine“, prisjeća se susreta sa svojom 'životnom pogreškom' Aleksandra.


Najbolji seks u mom životu 


Tu prvu večer, nastavlja, proveli su razgovarajući uz koktele do dugo u noć, a kada se kafić zatvorio dopratio ju je kući. Dogovorili su susret za idući dan, a ona je prve večeri pala na njegov šarm.


„Zaljubila sam se kao guska. Osvojio me s jeftinim komplimentima i prosječnim šalama. Dok smo razgovarali, senzualno me dodirivao, onako, kao slučajno. Bila sam kuhana i pečena i jedva sam čekala da ga opet vidim. Idući dan me odveo na večeru u najbolji riblji restoran na otoku. Mi smo jeli i pili crno vino, u pozadini je pjevala klapa. Bilo je to nešto najromantičnije što sam doživjela u životu. Razgovarali smo o svemu i činilo mi se kao da ga oduvijek poznajem.


Imponirala mi je njegova zrelost i upućenost. Moji vršnjaci prema njemu su mi se činili kao neuki balavci. E da. I moram napomenuti kako mi ni jednom jedinom riječju nije dao do znanja da je oženjen i da ima dvoje djece“, govori Aleksandra koja se s Mladenom nastavila viđati i ostalih nekoliko dana nakon čega je on otišao u Zagreb. Njihovo druženje u početku svodilo se samo na razgovore. Nije ju čak ni poljubio što joj je bilo čudno, no nije htjela navaljivati.


„Kada je otišao, osjećala sam prazninu i bol. Nedostajao mi je kao nitko prije. Počeli smo se dopisivati i razmjenjivati nježne, romantične poruke. Tih sam dana živjela za zvuk dolazeće poruke. Jedva sam čekala da se vratim u Zagreb i da ga ponovno vidim“, pripovijeda Aleksandra.


Da se vratila u Zagreb, Mladena je obavijestila istog trenutka. Međutim, uslijedio je prvobitni šok. Na njenu poruku nije joj odgovarao tjednima.


„Poslala sam ih još nekoliko, pokušala sam ga nazvati, no na sve je odgovarao šutnjom. Nisam znala što se događa, bila sam zabrinuta i uvjerena da mu se dogodilo nešto loše. Kasnije sam sve prebacila na sebe, da sam ja vjerojatno učinila nešto loše i da me zato odje*ao. Provela sam te tjedne analizirajući svaku svoju riječ i svaku svoju poruku. Kakva sam bila glupača“, sasvim otvoreno govori Aleksandra koja nije trebala još dugo čekati da joj se Mladen javi.


„Kada sam ga već preboljela, odlučila zaboraviti sve i krenuti dalje, stigla je njegova poruka 'gjde si'. U trbuhu su se javili leptirići i čitavim tijelom su mi prošli žmarci. Naravno, odmah sam mu odgovorila da sam u NSB-u i da učim za ispite. Nakon 20-ak minuta mi je odgovorio da me čeka na parkiralištu u svom automobilu. Ušla sam u automobil i pozdravila ga, no on nije ništa govorio. Šutio je i vozio sve dok nismo stigli preko Save i ušli u jedan luksuzan stan na vrhu novogradnje.


Tamo me počeo mahnito ljubiti. Odgovorila sam mu istom mjerom. Vrlo brzo smo počeli skidati jedno drugo, a u idućem trenutku smo bili goli u krevetu. Bio je to najbolji seks u mom dotadašnjem životu. Mladen je bio je neodoljiv, istovremeno nježan, grub i strastven. Doživjela sam višestruke orgazme i bila sretnija no ikad. Čitav smo taj dan proveli u krevetu, a nastavili smo i idućeg dana“, govori Aleksandra o sretnim trenucima svoje preljubničke afere.

 

Nastavak ispovijesti čitajte ovdje.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad/Foto:Ilustracija)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još