Policijska akcija u luksuznom hotelu

Zanosna Bosanka uhapšena zbog elitne prostitucije: Uhvaćena dok je 'radila' sa šestoricom Turaka

Hronika01.08.19, 09:54h

Zanosna Bosanka uhapšena zbog elitne prostitucije: Uhvaćena dok je 'radila' sa šestoricom Turaka
Hapšenje se dogodilo pred zabezeknutim gostima hotela, koji su u nevjerici posmatrali policajce kako odvode atraktivne djevojke

 

Plejbojeva zečica Božana Vujinović porijeklom iz Banje Luke i manekenka Aleksandra Morača navodno su uhapšene u noći između utorka i srijede u jednom luksuznom hotelu u Bečićima zbog prostitucije, piše beogradski mediji. Božana je međutim ove tvrdnje demantovala i kaže da je u luksuznom hotelu "Splendid" bila samo gost.

 

Kako pomenuti portal navodi, one su, navodno, uhapšene u hotelskoj sobi dok su bile sa klijentima iz Turske.

 

"Vujinovićeva i Morača su se u momentu hapšenja nalazile sa šestoricom turskih državljana, koji su ih, navodno, unajmili zbog pružanja seksualnih usluga. Prema nekim navodima, tarifa djevojaka za noć sa Turcima bila je 500 evra po osobi", navodi Kurir pozivajući se na neimenovani izvor.

 

"Hapšenje se dogodilo pred zabezeknutim gostima hotela, koji su u nevjerici posmatrali policajce kako odvode atraktivne djevojke. U početku im nije bilo jasno o čemu je riječ, a onda se pročulo da je u pitanju elitna prostitucija i da su ljepotice pružale seksualne usluge za novac", dodao je izvor.

 

Kako se navodi, Vujinović i Morača se već neko vrijeme nalaze na Crnogorskom primorju, o čemu govore i fotografije sa njihovih Instagram profila.

 

"One su obilazile sve popularne plaže i poznate lokale, fotografisale su se i pokazivale kako uživaju, a nerijetko su posjećivale i jahte. Božana je u Srbiji poznata kao jedna od najtraženijih djevojaka makroa Mihajla Maksimovića, koji se već izvjesno vrijeme nalazi u pritvoru", tvrdi izvor "Kurira" i podsjeća da je Vujinovićeva zbog VIP prostitucije hapšena i 2014. godine, zajedno sa starletom Mimi Oro.

 

Sa druge strane, "Srpski telegraf" navodi da je Božana odmah puštena na slobodu nakon saslušanja. Navodno je platila prekršajnu prijavu od 500 evra.

 

"Božana je upoznata sa zakonom, pa je poslije informativnog razgovora u policiji imala opciju da plati prekršajnu kaznu u iznosu od 500 evra, što je odmah uradila, pa je puštena iz stanice", tvrdi takođe neimenovani izvor "Srpskog telegrafa".

 

O svemu se oglasila i plebojeva zečica, koja je demantovala sve ove navode i kaže da nema nikakve veze s prostitucijom.

 

"Nikakve veze nemam sa prostitucijom i glupost je da sam zbog toga privođena u stanicu. Ovdje sam sa društvom na odmoru, a u kazinu u 'Splendid' sam bila samo kao gost, to je sve", rekla je Božana, zaključuje "Srpski telegraf".

 

Da podsjetimo, Kurir je prošlog mjeseca pisao o elitnoj prostituciji na primorju, a izvor je tada otkrio da je Božana omiljena prostitutka Crnogoraca i njihovih gostiju iz inostranstva. Tako je, između ostalog, sagovornik kazao i da je Božana ovog ljeta već napravila skandal na jednoj jahti.


- Klijent je angažovao Božanu i izvjesnu Aleksandru, koja radi za drugog makroa. Čim je vidjela Aleksandru na jahti, Božana je nasrnula na nju, jer je sumnjala da je ova ranije namještala policiji da je uhapse zbog prostitucije. Tuču dvije žene prekinuli su klijenti, Turci, koji su ih obje, sa sve koferima, izbacili na obalu - prepričava sagovornik Kurira.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 51

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još