Za mjesec počinje suđenje za ubistvo Jelene Marjanović

Jedan detalj mijenja sve: Otac Zorana Marjanovića objavio fotografiju misterioznog bicikliste

Hronika01.08.19, 09:53h

Jedan detalj mijenja sve: Otac Zorana Marjanovića objavio fotografiju misterioznog bicikliste
Božidar Spasić, bivši visoki funkcioner Državne bezbjednosti, kaže da je upravo ovaj biciklista jako bitan faktor za rasvjetljavanje zločina

 

Svekar ubijene pjevačice Jelene Marjanović (33) samo mjesec dana pred početak suđenja otkrio je šokantan detalj koji bi mogao da baci novo svjetlo na cijeli slučaj! Vladimir Marjanović, otac Jeleninog muža Zorana (41), na svom Facebook profilu postavio je fotografiju misterioznog bicikliste i direktno ga doveo u vezu sa zločinom na nasipu u Borči!

 

Očevidac

 

Na pomenutoj fotografiji, koju je Marjanović objavio, jasno se vidi policajac i čovjek na biciklu koji prolazi pored njega.

 

"Policajac je pustio ovog čovjeka iako je išao sa mjesta ubistva", napisao je Vladimir ispod slike.

 

Međutim, on novinarima nije želio da objasni zašto sumnja da bi ovaj biciklista mogao da ima veze sa zločinom za koji je optužen njegov sin.

 

"Ne mogu da komentarišem ništa što se tiče ove fotografije, jer će o svemu ovome biti riječi na sudu", misteriozno je najavio Vladimir.

 

Zanimljivo je da je upravo biciklista, izvjesni Milan R. ključni svjedok u istrazi protiv supruga ubijene pjevačice. Kako je ispričao u tužilaštvu, on je tog 2. aprila, u vrijeme ubistva, vidio muškarca i ženu koji odgovaraju izgledu Zorana i Jelene kako se spuštaju niz nasip.

 

Upravo biciklista koji je, možda, i posljednja osoba koja je pjevačicu vidjela živu, direktno je ukazao na Zorana kao mogućeg počinioca zločina, jer Zoran sve vrijeme tvrdi da se nije spuštao u kanal i da je sve vrijeme bio sa Jelenom.

 

Božidar Spasić, bivši visoki funkcioner Državne bezbjednosti, kaže da je upravo ovaj biciklista jako bitan faktor za rasvjetljavanje zločina.

 

"Vladimir Marjanović je u potpunosti u pravu u vezi sa fotografijom koju je objavio. Radi se o misterioznom biciklisti koji se kretao i muva u blizini mjesta ubistva. Na fotografiji se jasno vidi da prolazi pored policijske patrole i to bez ikakvog zaustavljanja ili legitimisanja, što je apsolutno nedopustivo, pa makar se šetao tuda i pet dana poslije ubistva", kaže Spasić.

 

On se osvrnuo i na iskaz bicikliste sa saslušanja u tužilaštvu.


"Posebno simptomatično u svemu je to što je taj čovjek kasnije izjavio da je tog dana bio da radi u polju, te da je u putu naišao na muškarca i ženu, a zatim u trenutku kada ih je ugledao pogledao u sat. Takođe, zanimljivo je i da se baš to vrijeme, kada je pogledao na sat, poklopilo sa činom ubistva", dodaje Spasić.

 


Nikolić: Hoće da diskretituju svjedoka

     

Prema riječima kriminologa Zlatka Nikolića, fotografija koju je svekar ubijene pjevačice objavio na društvenim mrežama ima samo jedan cilj.

 

"Ova fotografija je zapravo pokušaj Marjanovića da diskredituje iskaz svjedoka koji je zapravo jedan od ključnih faktora u podizanju optužnice protiv supruga ubijene pjevačice", rekao je Nikolić.

 

Podsjećamo, Apelacioni sud u Beogradu je početkom jula pravosnažno potvrdio treću po redu optužnicu protiv Zorana Marjanovića, kojom se tereti za brutalno ubistvo supruge i pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović. Suđenje Marjanoviću trebalo bi da počne 11. septembra, a on će se braniti sa slobode, pošto mu je jula 2018. ukinut pritvor, u kojem je proveo 10 mjeseci.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!