'DA LAŽEM, BILA BIH NENORMALNA'

Ko je vidjelica s luksuznom vilom na moru i betoniranom plažom: Sarajka kojoj je Gospa otkrila najveću tajnu...

Nedjeljni magazin31.07.19, 15:35h

Ko je vidjelica s luksuznom vilom na moru i betoniranom plažom: Sarajka kojoj je Gospa otkrila najveću tajnu...
Danas je udana za Marka Soldu s kojim ima dvoje djece. S obitelji živi u Međugorju, u zaseoku Biljakovići. O svome životu napisala je i nekoliko knjiga, između ostalog i autobiografiju 'Moje srce će pobijediti', koja se reklamira kao knjiga koja mijenja život

 

 

Da lažem, bila bih nenormalna osoba, a čak su liječnici i u komunizmu kazali da smo normalni, rekla je jednom prilikom Mirjana Dragičević-Soldo.

 


Međugorska vidjelica plažu na Hvaru betonira, kako bi narod rekao, 'bez papira'. Podsjećamo, kako je otkrila Slobodna Dalmacija, vidjelica je pred svojom luksuznom vilom na Hvaru bez ikakve dozvole betonirala plažu. Ona pal tvrdi da to nije istina.


Osim što znamo da se bavi iznajmljivanjem luksuznih apartmana koje je zaradila zahvaljujući popularnosti među hodočasnicima, 24sata.hr istražio je koja je njezina priča te kako je sve počelo.  


Mirjana Dragičević-Soldo rođena je 18.3.1965. godine u Sarajevu.


Gospa joj se navodno svakodnevno ukazivala od 24. lipnja 1981. do 25. prosinca 1982. Nakon što joj je otkriva tzv. najveću tajnu, Gospa joj je tobože rekla kako će joj se ukazivati jedanput godišnje – svakog 18. ožujka, na Mirjanin rođendan.


Mirjana često priča kako je tada jako plakala.


- Teško mi je kad Gospa ode. Susret s njom je ispunjenje svega, osjećam se potpunom. Ali, kad ode, shvatim da sam tu, na zemlji, da nastavljam bez Nje kao da sam ostavljena, iako znam da to nisam. To je stvarno teško, teško... - jadala se vidjelica.


No od 2. kolovoza 1987., prema njezinim riječima, svakog drugog u mjesecu čuje Gospin glas, a Gospu katkad i vidi. Majka Božja navodno joj je dala i posebnu zadaću - da moli za nevjernike.


Zanimljivo je kako se Gospa u isto vrijeme ukazuje u Kibehu u Ruandi i Međugorju. Osim što je na dva mjesta u isto vrijeme, Gospa ne mijenja sat. U zimskom razdoblju tako se Vicki ukazuje u 17.40 sati, a u ljetom sa sat vremena odmaka.


Dragičević-Soldo danas je udana za Marka Soldu s kojim ima dvoje djece. S obitelji živi u Međugorju, u zaseoku Biljakovići. O svome životu napisala je i nekoliko knjiga, između ostalog i autobiografiju 'Moje srce će pobijediti', koja se reklamira kao knjiga koja mijenja život.


I dok se drugi ljude plaše hororima, Mirjana je imala razloga za strah. Naime, 14. veljače 1982. godine u njenoj sobi ukazao joj se Sotona koji joj je rekao da ga slijedi, da će je on učiniti sretnom, da zbog Gospe samo trpi. Mirjana je vikala: „Ne, ne, ne!“ Nakon toga je on nestao, a pojavila se Gospa.


- Drago dijete, oprosti za ovo viđenje, ali moraš znati da Sotona postoji - navodno je rekla Blažena Djevica.


Tobože je dodala da je ovo vražje vrijeme i da je to moralo tako biti. Mirjana je ispričala je kako je Sotona taj koji rado rastavlja brakove, ubija, opsjeda ljude, svađa prijatelje....


A život se Mirjani svakako promijenio kada joj je Gospa dala papir. Dobro, ne baš papir, već tajanstveni predmet koji podsjeća na papir.


Šta je dalje bilo, saznajte ovdje.


(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još