PLJUŠTE ŠAMARI IZMEĐU NEKADAŠNJIH STRANAČKIH KOLEGA

Konaković odgovara bivšoj stranci: Šalovita SDA?!I jedan 'Narod i pravda' im je nesanica, zamislite da napravimo dva!

Front27.07.19, 15:44h

Konaković odgovara bivšoj stranci: Šalovita SDA?!I jedan 'Narod i pravda' im je nesanica, zamislite da napravimo dva!
Bivši član SDA osjetio se prozvanim i zbog konstatacije ove stranke da je "moguće očekivati da će nakon nekog vremena Konaković istupiti iz Naroda i pravde, te osnovati novu stranku"... Evo kako na to Konaković odgovara

 

Nakon današnjeg saopštenja Kantonalnog odbora SDA o, kako se navodi, licemjernoj politici koju provodi novi direktor VIK-a Enver Hadžiahmetović, koji je zvonio na sva zvona o 'nestranačkom menadžmentu', a čim je zasjeo u fotelju počeo je zapošljavati nesposobne kadrove Naroda i pravde", oglasio se na svom Facebook profilu Elmedin Konaković


SDA između ostalog navodi da "činjenica da je Konakovićev direktor VIK-a zaposlio šefa izbornog štaba Naroda i pravde i predsjednika Općinskog odbora Naroda i pravde Stari Grad Damira Saračevića na Projektu detekcije curenja i smanjenja neprihodovane vode, u potpunosti diskreditira novo rukovodstvo VIK-a.


Bivši član SDA osjetio se prozvanim i zbog konstatacije ove stranke da je "moguće očekivati da će nakon nekog vremena Konaković istupiti iz Naroda i pravde, te osnovati novu stranku"... Na sve to Konaković odgovara: 


"Saračević je jedan od osnivača Naroda i pravde i biće imenovan na jednu od izvrsnih funkcija u VIK-u. 

Obnašao je funkciju člana u NO VIK u periodu kad smo zaustavili višegodišnje redukcije u Sarajevu. Desetine članova Naroda i pravde već obnašaju odgovorne funkcije jer nam je to pravo pripalo izbornim rezultatom. 


Podsjećam, 30.000 glasova u KS, samo nekoliko mjeseci nakon što smo formirali Narod i pravdu. 
Jedina smo stranka koja pored svojih članova na odgovorne funkcije postavlja i nestranačke kadrove. Predstavićemo javnosti sve one koje smo imenovali, nakon što zavrsimo kompletan proces. 


p.s
A saopštenje salovite SDA?  
Tom njenom brojnom korumpiranom dijelu koji vodi procese, jedan je Narod i pravda nesanica, zamislite da napravimo dva?


p.p.s 
SDA ovo piše dva dana nakon što smo saznali da je u ZZO premijer Zolj zaposlio suprugu uz još neke bučne mlade članove stranke" - tvrdi Konaković u svom postu. 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 29

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još