tajna odličnog izgleda

Modni horoskop: Ljetni vodič za stajlinge prema horoskopskim znakovima - pronađite svoju kombinaciju!

ŽENA iN26.07.19, 19:29h

Modni horoskop: Ljetni vodič za stajlinge prema horoskopskim znakovima - pronađite svoju kombinaciju!
One vole komociju pa će rado odjenuti široku dugačku suknju, ali i malo ekstravagantnije modele koji nemaju stroge linije

 

Slijedeći kombinacije primjerene svakom horoskopskom znaku ovo bi modno ljeto moglo biti puno mogućnosti - od zamamnih uzdaha do iskrenog divljenja: trebate se samo osmjehnuti ili okrenuti u pravom trenutku.


OVAN

 

Intenzivnocrvena - snažna boja za snažnu osobnost. Dok drugim znakovima crvene nijanse odgovaraju samo u detaljima, ili kad žele “razveseliti” neku kombinaciju, Ovnicama je crvena ultimativna ljetna boja. Čak i kad je riječ o sandalama po uzoru na japanke gejša. One vole komociju pa će rado odjenuti široku dugačku suknju, ali i malo ekstravagantnije modele koji nemaju stroge linije. Oko će im “zapeti” za topove spojene od traka, hlače širokih nogavica i majice od prozirnih materijala koje djeluju prozračno. Uz koje im pristaju pismo torbice, ali i veće torbe od isprepletene tanke kože.


BIK

 

Nema Bikice koja od jutra do mraka ne želi izgledati savršeno. Čak i kad su u trapericama i majici, u čemu će uglavnom provesti ljeto, bit će primijećene. Njihov izbor su bijele traperice “iscufanih” rubova ili široke s uvučenom gumicom umjesto pasice, a nije naodmet ni pokoji gumb umjesto zatvarača. No neće bježati ni od ustaljene elegancije. Atraktivne bluze i stroge suknje, lepršavi materijali, velike biserne naušnice i decentne torbe naglasit će svaki njihov korak u uredu, na ulici ili na kavi s prijateljicama. Njihove boje su bijela, srebrna, žuta i boja bijele kave.

 

Ostale horoskopske znakove pronađite ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!