UBIO NJU, PA RANIO SEBE

Prišao pultu i pucao joj u glavu: Preminuo Trebinjac koji je ubio svoju suprugu, kćerku Božidara Vučurevića

Hronika26.07.19, 14:19h

Prišao pultu i pucao joj u glavu: Preminuo Trebinjac koji je ubio svoju suprugu, kćerku Božidara Vučurevića
Tužilac u ovom predmetu Žarko Milić rekao je da je Slaviša Ratković (53) nakon više od dvadeset dana borbe za život podlegao povredama

 

 

Slaviša Ratković iz Trebinja preminuo je danas u Kliničkom centru u Podgorici, nakon što je prije više od dvadeset dana ubio suprugu Ljiljanu, a zatim se ranio, rečeno je Srni u trebinjskom Okružnom javnom tužilaštvu, prenose Nezavisne.

 


Tužilac u ovom predmetu Žarko Milić rekao je da je Slaviša Ratković (53) nakon više od dvadeset dana borbe za život podlegao povredama.


"U toku je procedura preuzimanja tijela. Ratković će biti sahranjen u Trebinju", rekao je Milić.


On je dodao da se ovaj predmet zatvara i da se dalja istraga obustavlja jer je Ratković bio jedini osumnjičeni.


Slaviša Ratković je iz vatrenog oružja 2. jula ubio suprugu Ljiljanu (51) na njenom radnom mjestu u trebinjskoj filijali Fonda zdravstvenog osiguranja, a nakon toga pucao je sebi u glavu.


Onače, kako su kasnije povtrdili mediji, Ljiljana Ratković bila je kćerka nekadašnjeg načelnika Trebinja Božidara Vučurevića.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!