FOTO/ Vijest koja je prilično uzburkala javnost

Ni britanska vojvotkinja nije odoljela estetskim zahvatima: Raskrinkao je plastični hirurg, oglasili se iz palate

Lifestyle26.07.19, 11:07h

Ni britanska vojvotkinja nije odoljela estetskim zahvatima: Raskrinkao je plastični hirurg, oglasili se iz palate
Na fotografiji “prije” izgleda umorno i na licu joj se vide bore. Na fotografiji “poslije” lice joj izgleda glatko i blista. Zagledajte se u sitne borice na čelu, ali i na dio čela između obrva, napisao je dr. Munir Somji

 

Dr. Munir Somji, ugledni estetski hirurg iz klinike Dr. MediSpa, šokirao je fanove britanske vojvotkinje Kate Middleton kada je na svom Instagram profilu objavio njene fotografije “prije i poslije” estetskih zahvata.

 

– Naša Kate voli malo “baby botoksa”. Na fotografiji “prije” izgleda umorno i na licu joj se vide bore. Na fotografiji “poslije” lice joj izgleda glatko i blista. Zagledajte se u sitne borice na čelu, ali i na dio čela između obrva – napisao je on.

 

S obzirom na činjenicu da je ova vijest prilično “uzburkala” javnost, oglasio se i glasnogovornik palate koji je rekao da to kategorički nije istina, te da kraljevska porodica ne podržava takve komercijalne aktivnosti.

 

Pogledajte fotografiju koju je objavio.

 

kate-middleton

 

(Azra.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!