U Srbiji ga nazivaju najvećim balkanskim zavodnikom

Samo ljubi, a na ATP listi pada: Damir Džumhur ostavio Zoranu, a prigrlio kćerku poznatog folk pjevača

Zabava24.07.19, 13:30h

Samo ljubi, a na ATP listi pada: Damir Džumhur ostavio Zoranu, a prigrlio kćerku poznatog folk pjevača
Poslije samo mjesec dana zabavljanja Zorana i Damir stavili su tačku na vezu, a kako se spekuliše do raskida je došlo zbog teniserovog nevjerstva

 

Prije izvjesnog vremena u javnost je dospjela vijest da se Damir Džumhur zaljubio u Helenu Topalović, kćerku pkevača Milana Topalovića Topalka, a kako se sada navodi upravo je to razlog zbog kog je ostavio Zoranu.

 

helena-topalovic

helena-topalovic

Helena Topalović

 

Damir je navodno poslije upoznavanja sa Helenom najprije izbjegavao blogerku, a potom joj saopštio da prema njoj više ne gaji emocije i da je najbolje da se raziđu.

 

helena-topalovic

 

hlena-topalovic

 

Zorannah je nakon emotivnog kraha sa drugaricama otputovala na more u Crnu Goru, kako bi se opustila i skrenula misli sa ljubavnih problema.

 

damir-dzumhur-zorranah-jovanovic

Zorannah sa bh. teniserom

 

Podsjetimo, prema informacijama koje su prethodnih mjeseci dospijevale u javnost, Zorana je zbog Džumhura ostavila Matea Šarića, sina hrvatskog tajkuna, sa kojim se prethodno zabavljala.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 37

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još