ONLINE WEB SHOP

Na pravoj ste adresi - www.mtel.ba: Sve možete iz udobnosti vlastitog stana

Biznis Klub23.07.19, 14:17h

Na pravoj ste adresi - www.mtel.ba: Sve možete iz udobnosti vlastitog stana
Osim sajta www.mtel.ba, sve dodatne informacije o m:tel ponudi možete dobiti u bilo koje vrijeme besplatnim pozivom na telefon 0800 50 000

 

 


Budite dio internet generacije koja sve što im treba pronalazi on line. Pogledajte najnovije uređaje u m:tel web shop-u, iz udobnosti vlastitog doma najbolje telefone kupite na rate ili dopunite račun dok ste na mreži a sve to direktno na adresi www.mtel.ba.


Ako ste aktivni na društvenim mrežama ili od telefona uvijek očekujete više, ako želite cjenovno povoljne i pouzdane telefone ili volite da snimate svakodnevne trenutke na savršen način, najbolji izbor telefona pronaći ćete u m:tel web shop-u.


Web shop je pravo mjesto za pregled najnovijih uređaja kao i ponude telefona koje možete kupiti on line po povoljnijim cijenama.


Takođe, na adresi www.mtel.ba korisnici m:tel Dopune mogu svoj račun dopuniti on line s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme.


Ljeto je pravo vrijeme za sport i zabavu na zemlji ili u vodi a GoPro kamere iz m:tel ponude atraktivno snimanje postavljaju na viši nivo, sa pravim akcionim scenama i vrhunskim kvalitetom slike.


Na www.mtel.ba, pronađite i veliki izbor novih televizora na kojima ćete imati potpuno uživanje u omiljenim TV programima, filmovima i serijama u m:tel TV paketima.


Dođite na pravu adresu – www.mtel.ba!


Osim sajta www.mtel.ba, sve dodatne informacije o m:tel ponudi možete dobiti u bilo koje vrijeme besplatnim pozivom na telefon 0800 50 000.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!