video/ velika životna borba mlade majke

Dojila sam novorođenče, a nisam znala šta se dešava u meni: Doktori su mislili da je stres, a onda je stigla šok dijagnoza...

Hronika23.07.19, 13:14h

Dojila sam novorođenče, a nisam znala šta se dešava u meni: Doktori su mislili da je stres, a onda je stigla šok dijagnoza...
Ona je dodala da se sa simptomima mučila oko dvije godine, ali da su joj doktori dali pogrešnu dijagnozu, jer je u tom periodu bila pod velikim stresom

 

Majka iz Velike Britanije bila je šokirana kada da su udala i dobila bebu, a da nije znala da ima 4. stadijum raka crijeva.

 

Ketrin Mekali je rekla da je njen ljekar opšte prakse tvrdio da ima sindrom iritabilnog crijeva, a da su se simptomi pogoršali zbog stresa oko planirala vjenčanja i nedavne smrti oca.

 

U prosjeku, deset od 100 žena sa rakom crijeva preživi više od pet godina nakon uspostavljanja dijagnoze.

 

- Dojila sam novorođenče, a nisam znala da imam sepsu. Na dan vjenčanja sam imala rak. Sve je to još šok za mene. Pitala sam se kako sam mogla da imam rak kada sam rodila lijepu i zdravu bebu koju sam nosila pun termin - rekla je ona.


Ona je dodala da se sa simptomima mučila oko dvije godine, ali da su joj doktori dali pogrešnu dijagnozu, jer je u tom periodu bila pod velikim stresom.

 

- Pokušavam da izvučem maksimum iz vremena koje provodim sa kćerkom dok traje hemoterapija. To je jedan od najvećih izazova sa kojima sam se susrela. Ali sam zahvalna što sam još ovdje - kazala je.

 

 

(Srbijadanas.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!