Izgubila bitku za život

U 33. godini preminula bivša misica Dijana Milojković

Hronika23.07.19, 11:11h

U 33. godini preminula bivša misica Dijana Milojković
Nikada nije htjela sažaljenje i uvijek je na svojim društvenim mrežama objavljivala samo vesele i pozitivne fotografije

 

Srpska manekenka dvije godine borila se s rakom, a prije mjesec dana bolest je uznapredovala i unatoč pozitivnom duhu koji je nije napuštao tijekom cijele bolesti, Dijana Milojković nije uspjela dobiti ovu bitku.


U 33. godini života preminula je Miss Europe 2014. godine Dijana Milojković.

 

Srpska manekenka dvije godine borila se s rakom, a prije mjesec dana bolest je uznapredovala i unatoč pozitivnom duhu koji je nije napuštao tijekom cijele bolesti, Dijana nije uspjela dobiti ovu bitku.

 

Vijest o njenoj smrti na društvenim mrežama potvrdio je Dijanin brat Miloš, a od Dijane se emotivnim statusom oprostio i njen bivši dečko Stefan Karić.


"Ponekada se osjećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno, rijetko tko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Uvjerena da kad-tad mora doći bolje vrijeme,  a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život baš onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice", napisao je o Dijani. 

 

Dijana je postala i motivacijski govornik i svojim primjerom htjela je motivirati druge da ne klonu i da se uhvate u koštac s bolesti i problemima koji ih muče.

 

Nikada nije htjela sažaljenje i uvijek je na svojim društvenim mrežama objavljivala samo vesele i pozitivne fotografije. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!