Još jedna likvidacija

Oružani napad u Beogradu: Ubica sa skutera upucao mladića u kolima

Hronika23.07.19, 08:50h

Oružani napad u Beogradu: Ubica sa skutera upucao mladića u kolima
trenutku napada on je sjedio na mjestu suvozača u automobilu marke "Opel". Ubica je sa skutera pucao u pravcu Stefana T.

 

Jedna osoba je preminula, a druga je lakše povrijeđena tokom pucnjave koja se oko ponoći dogodila u Beogradu, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći, prenos Blic.


 
Do pucnjave je došlo na Voždovcu u ulici Miška Jovanovića kod broja 5 kada je nepoznata osoba na skuteru pucala u Stefana T. (28) i u njega ispalila više hitaca poslije čega je preminuo. Ubijeni je imao više ustrelnih i prostrelnih rana, a kako se nezvanično saznaje motiv pucnjave jesu poslovi u vezi sa narkoticima. 

 

Ubijeni mladić sjedio je na mjestu suvozača, a drugi, na mjestu vozača, odmah je poslije pucnjave pohitao da ga odveze u Urgentni centar međutim u Bulevaru oslobođenja kod Veterinarskog fakulteta doživio je saobraćajnu nesreću poslije čega je na to mjesto, u 00.32 sati, došla Hitna pomoć.

 

 

(DEPO PORTAL,BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!