Zbog sanacije udarnih rupa

Danas potpuna obustava saobraćaja kroz tunel Vranduk

Hronika22.07.19, 13:37h

Danas potpuna obustava saobraćaja kroz tunel Vranduk
Iz sigurnosnih razloga obustavljen je saobraćaj za teretna vozila i autobuse na saobraćajnicama prema i od mosta graničnog prelaza Brčko-Gunja

 

Na magistralnom putu M-17 Zenica-Nemila kroz tunel Vranduk II zbog sanacije udarnih rupa, od 13:30 sati najavljena je potpuna obustava saobraćaja.

 

Na obilaznici kroz naselje Tetovo (R-445 Nemila-Tetovo-Zenica) zabranjen je saobraćaj za teretna vozila čija ukupna masa prelazi 7,5 tona.

 

Zbog izvođenja sanacionih radova, obustavljen je saobraćaj na regionalnom putu R-425a Tromeđa-Zvirovići (za sva vozila, osim za vozila gradilišta i lokalnog stanovništva).

 

Od ostalih puteva sa aktuelnim radovima izdvajamo magistralne puteve: Srbljani-Cazin, Srebrenik-Orašje, Olovo-Kladanj-Vlasenica, Semizovac-Vogošća, Ustiprača-Goražde-Ustikolina, kao i magistralni put M-17 u Mostaru.

 

Pojačana frekvencija vozila i duža zadržavanja na izlazu iz BiH bilježimo na graničnim prelazima: Velika Kladuša, Izačić, Hum, Prisika, Kamensko, Osoje, Bijača, Gabela Polje i Doljani. Pojačanu frekvenciju vozila na ulazu u našu zemlju bilježimo na graničnim prelazima Bosanski Brod i Kamensko. Na ostalim graničnim prelazima trenutno se ne čeka duže od 30 minuta.

 

Iz sigurnosnih razloga obustavljen je saobraćaj za teretna vozila i autobuse na saobraćajnicama prema i od mosta graničnog prelaza Brčko-Gunja.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!