Posljednji imperator stigao u našu zemlju na poziv poznanika

Dok superzvijezde odmaraju u luksuznim ljetovalištima, jedan od najboljih boraca svih vremena na godišnjem u BiH

Lifestyle20.07.19, 17:28h

Dok superzvijezde odmaraju u luksuznim ljetovalištima, jedan od najboljih boraca svih vremena na godišnjem u BiH
Posljednji imperator Fjodor Jemjeljanenko (42) u BiH je stigao na poziv dugogodišnjeg poznanika. Odmara se u Novom Gradu, posjetio je selo koje se nalazi na obroncima Kozare i okupao u Uni

 

Dok sportske superzvijezde odmaraju u najpoznatijim ljetovalištima, krstare vlastitim jedrilicama i voze se privatnim zrakoplovima, jedan od najboljih boraca svih vremena Fjodor Jemjeljanenko odmara u Bosni i Hercegovini.

 

Posljednji imperator u BiH je stigao na poziv dugogodišnjeg poznanika, a s njim je doputovao i prijatelj Nikita Lušnikov, piše Fight Site.

 

fedor-emelianenko

 

Jemjeljanenko je odmah po dolasku posjetio karate klub Rajko Crnobrnja Gligo iz Novog Grada, a potom se okušao na gradskoj plaži koja se nalazi na rijeci Uni. Dvojac je obišao i selo Prusci koje se proteže s padina planine Kozare.

 


Veliki ruski borac u januaru je završio karijeru nokautom protiv Ryana Badera u borbi za Bellatorov pojas u teškoj kategoriji. Fjodor je pao nakon 35 sekundi iz prvog pravog udarca. To je bio njegov kraj. Konačno se s 42 godine na leđima povukao se konačno iz svijeta borilačkih vještina... Svijeta koji će ga zauvijek pamtiti kao jednog od svojih najboljih u istoriji.

 

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 17

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još