FOTO/ TESTIRAJ I UVJERI SE SAM

Zašto su svi otkačili za novim adidas patikama za trčanje? Evo gdje ih možete naći u Sarajevu...

Biznis Klub19.07.19, 15:40h

Uvjerite se i sami zašto je od sada adidas Pulseboost HD novi izraz za najbolje i nabavite model za sebe u Sport Vision radnjama

 

 

U četvrtak, 18.jula, u Sport Vision radnji u SCC-u (Sarajevo) testiran je novi model adidas patika za trčanje sa inovativnom Boost HD tehnologijom - PulseBoost HD. Najnoviji model kreiran je sa ciljem da trkačima omogući da budu spremni za neočekivane uslove i zahtjeve koji se nalaze pred njima kada trče na gradskim ulicama i urbanim sredinama.

 

Upravo zbog toga su svi trkači i ljubitelji trčanja imali priliku da isprobaju novi adidas model patika za trčanje i lično se uvjere u neprevaziđenu udobnost koju one obezbjeđuju.  


Na samom testiranju prisustvovao je i adidas brand couch koji je trkačima i svim zainteresovanim prenio sve informacije o najnovijoj tehnologiji od koje su izrađene adidas PulseBoost HD patike za trčanje i najnovijim inovacijama u ovom sportu.


Svi koji su testirali najnoviji adidas model na poklon su dobili bidon, a oni koji se odluče da u narednih deset dana i kupe adidas PulseBoost patike na poklon dobijaju adidas majicu za trčanje.


Osim toga, oni koji su isprobali patike imaju mogućnost i da učestvuju u Instagram Feel the boost aktivaciji tako što će na Instagramu objaviti fotografiju sa testiranja najnovijih adidas PulseBoost patika uz hashtag (#) uz #feeltheboost #sportvisionbih. Fotografije se mogu objavljivati do 22. jula, a onu koja bude imala najviše korisnih informacija o patikama čeka nagrada - specijalna torbica za mobilni telefon prilagođenoj za trkače.


Uvjerite se i sami zašto je od sada adidas Pulseboost HD novi izraz za najbolje i nabavite model za sebe u Sport Vision radnjama.  

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!