Drama u ugostiteljskom objektu na Bačvicama

Haos u Splitu: Muškarac nožem povrijedio četiri osobe, krv na sve strane

Hronika19.07.19, 08:46h

Haos u Splitu: Muškarac nožem povrijedio četiri osobe, krv na sve strane
Napadač je ubrzo pronađen i nož kojim je povriedio četiri osobe

 

Muškarac je danas oko 3.30 sati kod ulaza u ugostiteljski objekt na splitskim Bačvicama nožem povrijedio četvero ljudi. Policija je napadača uhapsila.


Prijava o krvavom događaju je zaprimljena u 3.42 sati. Policajci su upućeni na mjesto događaja, te je utvrđeno da su povrijeđene četiri muške osobe, kojima je pružena ljekarska pomoć.


Napadač je ubrzo pronađen i nož kojim je povriedio četiri osobe. Pripadnici PU splitsko-dalmatinske obavili su uviđaj.

 

"Jutros u 3.42 sati zaprimljena je dojava da se kod ulaza u ugostiteljski objekt na Bačvicama nalazi ozlijeđena osoba. Policijski službenici su upućeni na mjesto događaja, te je utvrđeno da su ozlijeđene četiri muške osobe, kojima je pružena liječnička pomoć.

 

Ubrzo su pronašli mušku osobu koja se dovodi u svezu s ozljeđivanjem, a kod koje je pronađen nož. Nad njim su uporabili sredstva prisile (sprej s nadražujućom tvari i sredstva za vezivanje), nakon čega mu je pružena liječnička pomoć, zbog djelovanja spreja na oči.

 

O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo. Na mjestu događaja obavlja se očevid, te se utvrđuju okolnosti događaja", priopćili su iz policije za Index.hr. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!