FOTO/ Delegacija Općine Stari Grad posjetila Melu Bajrambašić

Majka kojoj je na KCUS-u amputirana noga se oporavlja i uživa sa sinom: 'Dali su mi minimalne šanse za preživljavanje...'

Hronika18.07.19, 11:51h

Majka kojoj je na KCUS-u amputirana noga se oporavlja i uživa sa sinom: 'Dali su mi minimalne šanse za preživljavanje...'
Bajrambašić su posjetile uposlenice Službe za opću upravu, uručile joj simboličan poklon, te joj pružile administrativnu podršku i savjete

 

Stanovnicu Starog Grada Melu Bajrambašić, kojoj je prošlog mjeseca neposredno nakon carskog reza urađena visoka amputacija desne noge i rekonstrukcija disekcije aorte, posjetila je delegacija Općine Stari Grad Sarajevo.

 

Bajrambašić je 12. juna primljena na Kliniku za ginekologiju KCUS-a sa jakim bolovima u desnoj nozi. Ginekolozi su uradili hitni pregled trudnice i ustanovili da je beba ugrožena. Urađena je hitna operacija da bi se dijete pokušalo spasiti. Munjevitom akcijom iskusnog ginekološkog tima to je i urađeno.

 

- Uoči operacije doktori su mi dali minimalne šanse za preživljavanje. Znajući da je moj sin Dani dobro, dala sam im svu podršku i odobrenje da urade sve što su smatrali da je potrebno. Zahvaljujući stručnosti ljekarskog tima, mom optimizmu, nadi da ću ponovo vidjeti svog sina i Božijoj pomoći, preživjela sam unatoč svim prognozama - kazala je ova mlada majka iz Starog Grada.

 

mela-bajrmbasic-sa-bebom-i-dr-granovom

Mela Bajrambašić nakon carskog reza i teške operacije

 

Bajrambašić su posjetile uposlenice Službe za opću upravu, uručile joj simboličan poklon, te joj pružile administrativnu podršku i savjete, saopćeno je iz Općine Stari Grad Sarajevo.

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!