obilje dobre zabave uz promo cijene

LAKE FEST i JAZZBINA vas časte: Večeras svi u poznati sarajevski klub, čekaju vas besplatne karte za festival i sjajna svirka

DEPO CLUBBING18.07.19, 12:09h

LAKE FEST i JAZZBINA vas časte: Večeras svi u poznati sarajevski klub, čekaju vas besplatne karte za festival i sjajna svirka
Večeras se provedite u poznatom sarajevskom klubu Jazzbina u Titovoj 38 i uz promociju festivala još i osvojite karte za Lake Fest u Crnoj Gori

 

LAKE FEST i  JAZZBINA vas časte! 

 

Večeras se provedite u poznatom sarajevskom klubu Jazzbina u Titovoj 38 i uz promociju festivala još i osvojite karte za Lake Fest u Crnoj Gori.

 

Karte će se dijeliti od 21 do 22 i 30h, a poslije toga, čeka vas odlična svirka The BLUES TRAIN-a sa gostima. Uz sve to, uživajte u Nikšićkom pivu po promo cijeni!


Za sve dodatne informacije kontaktirajte Facebook stranicu Jazzbina Sarajevo Maršala Tita 38  ili info tel: 061 311 523.

 

NAJVEĆI CRNOGORSKI ROCK FESTIVAL: Ako u muzičkom svijetu spomenemo Nikšić, prva asocijacija velike većine je LAKE FEST.


Do sada je održan osam puta, a na bini su se smjenjivala velika  svjetska, regionalna i lokalna imena muzičke rock scene, dok je kroz kapiju Lake festa prošlo skoro 200 000 posjetilaca.

 

LAKE FEST je najveći crnogorski rock festival i jedan od najprestižnijih u regionu.


Cilj koji smo ostvarili već prethodnih osam godina je da privučemo posjetioce ne samo iz Crne Gore, već i zemalja regiona i različitih dijelova Evrope.

 

Ono što naš festival čini jedinstvenim jeste prirodan ambijent u kome je kamp, a pored promovisanja rok kulture akcenat je stavljen na održavanje i očuvanje životne sredine što i pokazujemo raznim akcijama koje se realizuju u toku samog festivala u prostoru kampa.


Ni naši najmlađi posjetioci nisu zaboravljeni jer je LAKE FEST ne samo rock festival već i porodični festival,gdje iz godine u godinu dolazi sve veći broj djece, pa u okviru prostora kampa organizujemo razne igre i radionice sa animatorima za najmlađe.

 

Naglašavamo da je za sve zainteresovane organizovan besplatan kamp koji iz godine u godinu ima sve veći broj posjetilaca, preko 1000 šatora, a publika koja je već boravila u njemu rado se vraća svake godine.

 

Ovogodišnji LAKE FEST će se održati na već dobro poznatoj lokaciji JEZERU KRUPAC, u terminu od 8. do 10. avgusta, a publiku će zabavljati:

 

ČETVRTAK  8.08.


1.SRĐINE STRIJELE           19:00h
2.AKADEMIA                        19:40h
3.STEREO BANANA             20:30h
4.TBF                                     21:30h
5.ŽELJKO  BEBEK                22:45h
6.DOG  EAT DOG                 00:15h
7.NIKOLA VRANJKOVIĆ      01:40h

 

PETAK 9.08.


1.OFF DUTY                          19:00h
2.KILLO KILLO BANDA          19:40h
3.IBRICA JUSIĆ                      20:45h
4.BOMBAJ ŠTAMPA               22:20h
5.PRTI BEE GEE                     23:45h
6.PUNKREAS                          00:45h
7.GRAMOFONDŽIJE               01:45h

 

SUBOTA 10.08.

1.KI                                              19:00h
2.AKLEA NEON                           19:40h
3.NAJDA I SMAK TRIBUTE        20:30h
4.KOLJA                                      21:40h
5.KERBER                                   23:00h
6.ARTAN LILI                              00:30h
7.LOVE HUNTERS                      01:40h

 

Pročitajte samo neke od razloga zbog kojih bi posjetili naš festival:


1. Za tri dana čak 21 bend


Imena koja će ove godine nastupiti na tri dana ovog festivala su za potpuno poštovanje, jer svako od njih iza sebe ima pozamašan broj kilometara, bilo da se radi o bendovima koji su već davno etablirana imena naše rock scene kao što su Ibrica Jusić, Željko Bebek, Bombaj Štampa Kerber ili Love Hunters, do onih pred kojima tek stoji svijetla budućnost – Srđine Strijele, Akademia, Off Duty, Ki, Aklea Neon… Naravno, ne zaboravite da nastupaj u i Nikola Vranjković, TBF, Dog Eat Dog, Prti Bee Gee, Gramophonedžije, Kolja, Artan Lili, Pankreas i Najda i SMAK Tribute.


2. Jeftina cijena ulaznice


Potpuno nam je jasno da standardi zemalja na Balkanu ne mogu baš lako da omoguće da posjetimo sve što želimo da vidimo, ali ako možete da priuštite sebi hranu i piće,  možete odvojiti i 10 eura za dnevnu ulaznicu ili 25 eura za sva tri dana festivala. Za ovakav festival je stvarno smiješno.


3. Besplatan kamp


Ukoliko ste građanin Crne Gore kamp je besplatan, ukoliko nijste, koštat će vas. 0.60€ po danu boravljenja, jer toliko košta boravišna taksa. Ponesite šator, vreću za spavanje, autan (ili neko drugo sredstvo protiv komaraca) i opustite se sa društvom u prirodi. Prijat će vam.


4. Predivan ambijent pored Krupačkog jezera


Pokušajte da zamislite bar 3 dana koja provodite spavajući u prirodi, ujutru vas čeka predivna voda gde se možete okupati i osvježiti za dan koji slijedi, napraviti roštilj sa društvom i uveče slušati sjajnu muziku. Čini nam se da tako nešto nemate baš svuda. Čak šta više, sigurni smo.


5. Dnevni programi


Do sada su svi posjetioci imali prilike da uživaju i u dnevnom programu. Ovoga puta to će biti bina u kampu festivala i sportske aktivnosti. Sigurno je da vam neće biti dosadno tokom dana.


6. Jeftina cijena hrane i pića


Ovo je stavka koje se svi pribojavaju. Cijena pića i hrane na festivalima sigurno nije kao u hipermarketima. Mi smo saznali da će pivo od 0.5 litara stajati 2€, kratka pića kao što su rakija i vinjak 1€, dok ćete za JOHNNIE WALKER morati da izdvojite 2€. Kako smo imali prilike da posjetimo više festivala, sigurno je da je ovaj među jeftinijima.


Iskoristili bi priliku da pozovemo sve ljubitelje dobrog zvuka,ljepota prirode i pozitivne energije da dođu na ovogodišnji LAKE FEST jer smo tu SVI SVOJI NA SVOME.

 

VIDIMO SE NA JEZERU!

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!