razbojnici ne miruju

Pljačka Raiffeisen banke u Sarajevu, automobil pronađen na Trebeviću

Hronika18.07.19, 10:55h

Pljačka Raiffeisen banke u Sarajevu, automobil pronađen na Trebeviću
Izvršenim provjerama utvrđeno je da je pronađeno vozilo dana 02./03.06.2019.godine, ukradeno iz ulice Asima Ferhatovića, opština Centar Sarajevo

 

Policijski službenici MUP-a KS, juče su, na Trebeviću pronašli vozilo "Škoda-fabia" korišteno prilikom izvršenja krivičnog djela razbojništvo nad uposlenicima u prostorijama "Raiffeisen banka", saopšteno je danas iz sarajevske policije.

 

Dvije nepoznate osobe maskirane i uz prijetnju pištoljem, juče ujutru su u ulici Zagrebačka, opština Novo Sarajevo, otuđili određenu sumu novca iz banke a zatim su se putničkim motornim vozilom udaljili u nepoznatom pravcu.

 

Izvršenim provjerama utvrđeno je da je pronađeno vozilo dana 02./03.06.2019.godine, ukradeno iz ulice Asima Ferhatovića, opština Centar Sarajevo. Nakon završenih uviđajnih radnji, putničko motorno vozilo je vraćeno vlasniku.

 

Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca.

 

(N1, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!