Sin prijavio nestanak 8. jula

Tužan kraj glumca iz Seinfelda: Njegovo tijelo nađeno na nepristupačnom terenu

Showbizz15.07.19, 13:35h

Tužan kraj glumca iz Seinfelda: Njegovo tijelo nađeno na nepristupačnom terenu
Policija Grants Passa izjavila je da postoji "velika vjerovatnoća" da je u pitanju Charles Levin, a završna obdukcija trebala bi biti gotova uskoro

 

Tijelo pronađeno na području Oregona najvjerovatnije pripada 70-godišnjem glumcu Charlesu Levinu, javlja CNN. Njegov sin prijavio je nestanak 8. jula u gradu Grants Passu, nakon što mu se otac nije javio nekoliko dana.

 

Glumac je posjedovao narandžasti Fiat iz 2012. godine, a gotovo je uvijek bio u društvu svog psa imena Boo Boo Bear. Mještanin je u subotu u zabačenom i jedva dostupnom dijelu terena pronašao Levinov automobil, nakon čega je policija pronašla ostatke njegova psa.

 

Dan ranije, potraga je, zahvaljujući lociranom signalu mobitela, sužena. Policija Grants Passa izjavila je da postoji "velika vjerovatnoća" da je u pitanju Charles Levin, a završna obdukcija trebala bi biti gotova uskoro.

 

Levin je glumio u "Seinfeldu", "Zlatnim djevojkama", "Alice", "NYPD Blue" i drugim TV serijama.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!