Trener italijanske 'Bolonje' teško bolestan

Siniša Mihajlović otkrio: Bolujem od leukemije

Sport13.07.19, 18:05h

Siniša Mihajlović otkrio: Bolujem od leukemije
Govoreći o odnosima u klubu i činjenicu da uprkos dijagnozi ostaje trener, Mihajlović je rekao da je objasnio svojim igračima da će se boriti da pobijedi, kao što je učio njih da rade na terenu

 

Srpski fudbaler i trener italijanske "Bolonje" Siniša Mihajlović potvrdio je danas da boluje od leukemije, ali da je spreman da se suoči i izbori sa bolešću, pišu Nezavisne.

 

On je rekao na konferenciji za novinare da je imao groznicu i da je otišao na ljekarske preglede koji su potvrdili najgore sumnje da boluje od akutne leukemije. 

 

"Kad sam dobio vijesti jako su me pogodile. Danima sam plakao, cijeli život mi je prolazio pred očima. Nisu to suze od straha. Poštujem bolest, ali suprotstaviću joj se, kao što sam uvijek i u životu činio. Ne mogu dočekati da odem u bolnicu i krenem sa borbom. Agresivna je, ali pobjediva", rekao je Mihajlović. 

 

Govoreći o odnosima u klubu i činjenicu da uprkos dijagnozi ostaje trener, Mihajlović je rekao da je objasnio svojim igračima da će se boriti da pobijedi, kao što je učio njih da rade na terenu. 

 

"Pobijediću i ovaj izazov, ne sumnjam u to. Pobijediću za svoju porodicu, za svoju djecu, za sve koji mi vole", rekao je Mihajlović, koji je izrazio zahvalnost svima u Fudbalskom klubu "Bolonji". 

 

Sportski direktor "Bolonje" Valter Sabatini rekao je da Mihajlović ostaje trener bez obzira na sve. 

 

"On je jak i prebrodiće sve", rekao je Sabatini.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!